• :
  • |

RECENZIJA: JORIS VOORN/KURZSCHLUSS

21.11.2016
Partyinfo.si
N.J.

Ta petek se je naša ekipa udeležila drugega Kurzschlussovega dogodka letošnjega leta. Gospodarsko razstavišče se je ponovno treslo v ritmih Jorisa Voorna, Martina Buttricha, Mike Valeta, Stanny Abrama in Angel Anxa.

Galerijo slik si lahko ogledaš s klikom TUKAJ in tudi TUKAJ.

Organizatorji letošnjega KS trojčka so se za ta dogodek izjemno potrudili in uspelo jim je predstaviti kvaliteten elektronski dogodek, s katerim se lahko naša prestolnica pohvali in stopi ob bok ostalemu evropskemu nočnemu življenju. Kljub mnogim kritikam na prejšnji mesec, so ta vikend pokazali vse svoje adute in oboževalcem glasbe dostavili pravo poslastico.
Že takoj na vhodu je bilo jasno razvidno, kam se je treba postaviti glede na tvojo vstopnico. Vstop v dvorano je bil zelo prehoden, brez daljših vrst in zdolgočasenih obrazov. Postavitev v dvorani je delovala odlično; garderobe takoj na vhodu se niso napolnile, saj so organizatorji poskrbeli tudi za omarice, do katerih smo lahko dostopali kadarkoli. Pohvalim lahko tudi kadilnico, saj se je od prejšnjega dogodka zelo nadgradila: bila je večja in zavarovana pred dežjem. Tudi v kadilnici so poskrbeli za super vzdušje in postregeli z različnimi zvrstmi housa in techna. Čakalna doba na točilnih pultih je bila kratka in pijače tudi ni zmanjkalo.

Plesišče je bilo dovolj veliko za približno 2500 glavo množico in vsak je našel mesto zase. Kar je najbolj izstopalo na tem odličnem dogodku, je zagotovo ozvočenje. Odlična uskladitev visokih tonov in basov ni prav nobenemu povzročala gluhosti ob odhodu domov. Dvorana je bila izvirno osvetljena in nikoli preveč temna, kot to lahko doživimo v drugih slovenskih klubih.

Glasba, ki smo ji bili priča,  nas ni pustila na miru. Vse od začetka pa do konca smo poslušali kvalitetno glasbo. Glavna zvezda večera, Joris Voorn, se je predstavil z res vrhunskim setom, saj je dobro pomešal trde in hitre ritme ter svoje nežne melodije, ki smo jih pri njemu navajeni.

Mislim, da je Kurzschluss s tem dogodkom dokazal, da lahko imamo tudi v naši majhni Sloveniji odlične in kvalitetne dogodke, vredne obiska. Če si slučajno zamudil petkovo poslastico, imaš še nekaj možnosti, da doživiš Kurzschluss v vsej svoji veličini. Naslednji dogodek bo 22. 12. ampak nekoliko drugačen, nastopili bodo namreč S.A.R.S..

%d bloggers like this: