• :
  • |

Prvi HYTE Zadar izredno upešen

26.07.2016
N.M.
Partyinfo.si

Minuli vikend se je v Zadru prvič odvijal dvodnevni HYTE festival. Obiskovalci so lahko plesali, se kopali v morju ter uživali v kvalitetni glasbi na plaži Kolovare v srcu Zadra. Po nastopu headlinerjev se je zabava preselila v Zara Beach klub, kjer se je odvijala do zgodnih jutranjih ur.

Prvi dan eventa se je začel z nastopom domače moči: Darka Kusture, Marine Karamarko in Marka Pelaića – Homeboya. Potem je mešalko prevzel Francisco Allender, nato pa še Loco Dice, ki so ga obiskovali pospremili z ovacijami. Za odlično zabavo v Zara Beach klubu pa so zaluženi Steve Bug, Dewalta in Shaun Reeves.

V soboto so na plaži nastopili Mate Kokić b2b Josip Milković, Jogarde b2b Felver, Valentino Kanzyani, Enzo Siragusa ter zvezda večera Matthias Tanzmann, ki so ga obiskovalci presenetili z neprestanim ploskanjem. Obiskovalci in DJi pa so se imeli tako dobro, da so se na nenačrtovanem partiju v Zara Beach klubu za mešalko znašli Seb Zitoa, Rich Nxta, Mariano Mateljan, Valentino Kanzyani in Enzo Siragusa.

Zadar je HYTE festival izredno lepo sprejel, mi pa upamo, da bodo pripravili še več takih zabav in k našim sosedom prinesli svetovno poznana imena elektronske glasbe.

%d bloggers like this: