• :
  • |

Lucy naznanja svoj tretji album ‘Self Mythology’

Ljubljana 2.5.2016
Avtor: M. K.
Partyinfo.si

Luca Mortellaro, ki nastopa pod umetniškim imenom Lucy, je naznanil tretji solo album z naslovom ‘Self Mythology’, ki bo izšel ta petek, 6. maja 2016.

Lastnik založbe Stroboscopic Artefacts nas je tokrat presenetil z malenkost drugačnimi zvoki, kot smo jih bili navajeni pri njegovi dosedanji glasbeni produkciji. V novem albumu je deep techno zvoke zamenjal za ambientalno glasbo, ki poslušalca s počasnejšo glasbo popelje po nekakšni navidezni reki in odkriva čare neodkrite narave ter bi tako bil primeren kot glasbena spremljava filmu pustolovske narave. Kljub temu pa ohrani občutek neizprosnega prizadevanja, ki ga je definiral pri svojih prejšnjih solo LP-jih; ‘Wordplay for Working Bees’ ter ‘Churches Schools and Guns’.

Album bi opredelila kot precej raziskovalen in improvizacijski, a hkrati izpopolnjen do potankosti. Lucy želi biti intimen in izraža samega sebe, obrača pa se tudi na zgodbe, ki so človeško usodo oblikovale že tisočletja. Delo je rezultat meditacije, ki razkriva njegove osebne upe, strahove in nočne more, ki se prepletajo tako kolektivno kot globoko v vsakem posamezniku. Ponovno je dokazal, da je odličen glasbenik in producent, ki se ne žanrsko ne omejuje, in poslušalce vedno znova preseneti s svojo kreativnostjo.

Ambientalno-pustolovsko glasbo je tudi tokrat vizualno predstavil Lukov brat, Ignazio Mortellaro. Umetnik, ki nastopa pod imenom Oblivious Artefacts, že od samega začetka skrbi za vizualne efekte in celostno grafično podobo blagovne znamke Stroboscopic Artefacts.

SALP004_SACD007 Artwork Front

Avtor: Lucy

Naslov albuma: Self Mythology

Založba: Stroboscopic Artefacts

Datum izdaje : 6. maj 2016

Format : 2xLP – CD – digitalni

Seznam skladb:
A1 / 1. Baba Yaga’s Hut
A2 / 2. Dissonance Emancipation
B1 / 3. Vibrations Of A Circular Membrane
B2 / 4. A Selfless Act
B3 / 5. Meetings With Remarkable Entities
C1 / 6. A Millennia Old Adversary
C2 / 7. She-Wolf Night Mourning
D1 / 8. Samsara
D2 / 9. Canticle Of Creatures

Kupi: http://stroboscopicartefacts.com/shop/self-mythology-salp004-sacd007/

%d bloggers like this: