• :
  • |

Zatox predstavil nov album

20.09.2017
Ž.I.
Partyinfo.si

Italijanski hard dance DJ po imenu Zatox, je pred kratkim razkril, da bo kmalu predstavil novopečeni album z naslovom Oxygen. Navkljub temu, da je 41-letnik že dolga leta na listi najbolj priljubljenih hardstyle umetnikov, pa bo to »šele« drugi album, ki ga bo izdal izpod svojih rok. Prvega, z naslovom ‘Wild Motherfucker‘, je sicer izdal leta 2014. Vsi pa so že sila radovedni, s čim bo Italijan tokrat postregel oziroma presenetil.

Zatox je obenem na Facebooku omenil tudi, da bo Oxygen sestavljen iz dveh CD-jev. Po Sliki, ki jo lahko vidite spodaj sodeč, med obema CD-jema ni veliko razlike. Edino, kar je dejansko opaženo pa je to, da album vsebuje njegovih trideset čisto novih skladb.

Na prvem je sicer kar nekaj pesmi, ki bodo zagotovo razveselile naša ušesa. Samo pomislite na melodično skladbo ‘The Godfather’ ali pa remix Armina van Buurna ter W&W ‘If It Ain’t Dutch’ in seveda sodelovanja z Brennan Heartom, čigar rezultat je ‘God Complex’. Nedvomno, pa veliko, če ne celo še več obeta tudi drugi del albuma. Preurejena pesem ‘Gangsta’, pa špansko razliko pesmi ‘Alarma’, remix hardcore komada ‘Thrillseeka’ in še in še.

Kaj vse bo sicer Oxygen, ki bo izšel 29. septembra vseboval si lahko ogledate na spodnji sliki.

 

%d bloggers like this: