• :
  • |

Zagreb NYE 360

9.9.2016
N.J.
Partyinfo.si

Za Silvestrovo se bo v Areni Zagreb odvijalo spektakularno pričakovanje leta 2017. Novemu letu naproti bomo lahko odplesali na ritme najboljših EDM izvajalcev vsega sveta. Odličen zvok in magični svetlobni spektakel bodo spremljali imena kot so Armin Van Buuren, Sander Van Doorn, Julian Jordan in mnoge druge.

Ogromen kar 70 meterski oder bo gostoval velike zvezde in poskrbel, da bodo obiskovalci ostali odprtih ust. NYE ekipo vodi Armin Van Buuren, trenutno eden boljših DJ-ev na svetu, ki gosti radijsko oddajo, ki jo spremlja več kot 37 milijonov ljudi iz 84ih držav. Prvič bo nastopil v Zagrebu po štirih zaporednih nastopih na Ultra Europe. Spremljali ga bodo MOTi, nemški electro house DJ, ženski spol bo predstavljen z mlado Ukrajinko Juicy M, nemško ekipo pa bo podkrepil tudi Julian Jordan, ki je sodeloval z raznimi EDM DJ-i, kot so Garrix, Firebeatz in Sander Van Doorn.

Arena v Zagrebu bo zagotovo odličen prostor za tako fenomenalno novoletno zabavo, saj je največja športna dvorana na Hrvaškem. Zaradi svoje zmogljivosti in tehnične opreme, je arena postala nujen del Zagreba, saj lahko zdaj tam gostjo svetovno znane glasbenike vseh žanrov in ogromno špotnih dogodkov.

Karte so na voljo tukaj: http://www.ticketshop.hr/en/e/zagreb-nye-360/959/

 

%d bloggers like this: