• :
  • |

Vstopnice po promocijski ceni za dvodnevni festival HYTE v Zadru skoraj razprodane

Namreč ostalo je še samo nekaj vstopnic po promocijski ceni za HYTE, dvodnevni festival, ki se bo odvijal 22. in 23. julija v prelepem Zadru. Promocijska cena za dnevno vstopnico znaša 11 EUR, promocijska cena za vikend vstopnico pa 16 EUR. Kupite jih lahko na Entiro online trgovini(KLIK).

Ta spektakularen dvodnevni festival se bo odvijal na dveh lokacijah in sicer na prelepi plaži Kolovare in v centru Zadra, Zara Beach club, ki bo ta vikend odprt samo za vas, dragi obiskovalci.

Se pravi v dveh dneh, boste imeli možnost v prelepem Zadru ob lepem Jadranskem morju slišati več kot 20 Dj-ev, katera največja imena so: Loco Dice, Matthias Tanzmann, DeWalta, Shaun Reeves, Enzo Siragusa, Seb Zito i Rich NxT, programu se pridružuju i Steve Bug, Valentino Kanzyani, Francisco Allendes in mnogi drugi. Saj v nas konc Evrope prvič prihaja ena od najbolj prepoznavnih brandov, z njo pa seveda številni obiskovalci iz cele Evrope.

Za vse informacije in novosti se obrnite na FB event (https://www.facebook.com/events/1602834896694928/ ), Facebook stran (https://www.facebook.com/insoundwetrust/) in Instagram stran (https://www.instagram.com/welovesound/)

Program: LOCO DICE, MATTHIAS TANZMANN, STEVE BUG, ENZO SIRAGUSA, DEWALTA, SHAUN REEVES, SEB ZITO, RICH NxT, VALENTINO KANZYANI, FRANCISCO ALLENDES, MARIANO MATELJAN, JOGARDE, FELVER, MARINA KARAMARKO, HOMEBOY live, MIMI, DARKO KUSTURA, MATE KOKIĆ, JOSIP MILKOVIĆ in mnogi drugi.

 

%d bloggers like this: