• :
  • |

Van Doorn v Cirkusu poskrbel za pravi spektakel

Medtem, ko so se nekateri odpravljali na Transmission v Prago, smo ostali trance ljubitelji v petek 29. novembra odšli v Klub Cirkus na težko pričakovan žur s Sander van Doornom. Cirkus se je lepo napolnil že kmalu po polnoči. Čeprav je marsikdo mislil, da bo zaradi velikega števila prodanih kart v klubu prevelika gneča, temu ni bilo tako in organizatorji so nam res (kot obljubljeno) pripravili pravi spektakel.

Za uvodno ogrevanje na glavnem odru je poskrbel resident DJ Wylie Dux, prava paša za oči pa so bile tudi mične plesalke. Potrebno je omeniti, da je bila izbira glasbe odlična tudi na drugem flooru, tako da smo se obiskovalci kar težko odločili kje je glasba boljša.

Okoli 2eh je na oder prišel težko pričakovani Sander van Doorn. Publiko je takoj razgrel s svojimi prepoznavnimi ritmi, pika na i pa so bili vsem znani komadi kot npr. Love is darkness itd. V svojem dvournem setu je definitivno upravičil sloves enega boljših DJ-jev. Dokaz, da je noč ostala v spominu tudi njemu, pa si lahko ogledate na spodnji sliki.

1470368_10202492959064290_547862732_n

Partyinfo.si
David Kranjc
30.11.2013

%d bloggers like this: