• :
  • |

ULTRA MUSIC IN SONY MUSIC ZDRUŽENA

Bitka za boljša mesta v industriji elektronske glasbe je vse večja. V zadnjem letu smo bili priča številnim združitvam podjetij ki tržijo elektronsko glasbo in tudi tokrat je zgodba povsem ista. Sony Music in Ultra sta podpisala strateško partnerstvo, ter s tem povečala možnost za obstoj med najboljšimi. Podpis pogodbe bo dovolil sodelovanje artistov z obema založbama, kot tudi marketing, promocijo in predstavništvo.

sonym

Izvajalci Kaskade, Calvin Harris,  deadmau5, Wolfgang Gartner, Steve Aoki,  Benny Benassi, Alex Gaudino, Above & Beyond, Adrian Lux in drugi, bodo sedaj sodelovali pod istim imenom, katerega bo vodil lastnik Ultra Music-a, Patrick Moxey, ki bo postal tudi vodja založbe Electronic Music. Za javnost pa je podal tudi izjavo.

ultram

To je razburljiva združitev, saj Doug Morris s Sony Musicom razume naše poslanstvo in bo to z nami tudi delilo. Sodelovanje bo še utrdilo Ultrino svetovno ime v industriji elektronske glasbe, odprlo nove priložnosti za obe založbi ter našim artistom ponudilo še boljše pogoje.

Partyinfo.si
Luka Kovič
28.11.2013

%d bloggers like this: