• :
  • |

Ultra Music Festival osvojil Azijo

28.9.2016
N.M.
Partyinfo.sI

Ultra, ena največjih festivalskih verig se je nekaj let nazaj podala v Azijo, kjer se je Ultra dogodkov letos udeležilo rekordnih 350 000 obiskovalcev. Ultra Music Festival je brez dvoma eden najuspešnejših festivalov na svetu. Večinoma je osredotočena na EDM, zato tudi ni presenetljivo, da so v Aziji dosegli tak uspeh.

Šest dogodkov se je odvilo v desetih dneh, od 10. do 19. septembra, ULTRA Korea in razprodani Road To ULTRA Thailand pa se je zgodil v juniju.

ULTRA Singapore 10. in 11. septembra je bila prva postojanka na šestdnevni turneji po Aziji. Udeležilo se je je 45 000 obiskovalcev. Lineup je vključeval kar nekaj velikanov, kot so Above&Beyond, Afrojack, Axwell, Alesso, deadmau5 in DJ Snake. V Singapurju se prav tako lahko videli vse tri slavne Ultrine odre, Main stage, Live stage in The Resistance stage.

Road to ULTRA Taiwan je 11. septembra obiskalo več kot 17 000 lokalnih in internacionalnih ljudi. Vrteli so Afrojack, Alesso, deadmau5, DJ Snake ter W&W.

Naslednja na vrsti je bila ULTRA Beach Bali, kjer so na dvodnevnem dogodku 15. in 16. septembra nastopali Dubfire, Martin Garrix, Nic Fanciulli, Marshmello, Matador in Nicole Moudaber.

V soboto, 17. septembra pa se je dogajal veliki finale, trije ULTRA dogodki v treh različnih mestih. Letos novi Road to ULTRA Hong Kong se je dogajal naenkrat s spet razprodano Road to ULTRA Philippines, največji spektakel pa je bila seveda tridnevna ULTRA Japan, ki se ga je udeležilo več kot 120 000 žurerjev.

ULTRA LIVE je prenašala singapurski in japonski event, ki ju je na njihovem uradnem Youtube kanalu gledalo več kot tri četrt milijona ljudi.

%d bloggers like this: