• :
  • |

Ultra Europe – 1. dan

Več kot 40.000 žurerjev iz 125 držav po vsem  svetu se je včeraj zabavalo na ogromnem splitskem stadionu Poljud. Festival se je začel izjemno spektakularno z ognjemetom ter ostalimi posebnimi učinki in seveda s spiskom najboljših DJev, Hardwellom, Nickyem Romerom ter Above & Beyond, če jih naštejemo le peščico. Vsi trije odri so zadovoljiji vse glasbene okuse obiskovalcev, nas pa je na odru Ultra World Wide najbolj navsušil Paul Kalkbrener, ki je zavrtel tudi skladbo Sky and Sand. Izpostavila bi tudi Above & Beyond, ki so s svojim setom poskrbeli za kurjo polt. Prvi dan se je zaključil z nastopom najboljšega DJja na svetu, Hardwella, ob njegovih uvodinih taktih so v nebo poletele rakete in že tako odlično vzdušje naredile še bolj posebno.
Prvi dan se je tako uspešno zaključil, danes pa smo že v pričakovanju novih dogodivščin, slišali bomo lahko Armina van Buurena, Sebastiana Ingrossa ter Carla Coxa.
Tisti, ki se jim Ultre ni uspelo udeležiti, pa so dogajanje lahko spremljaji preko prenosa na Youtubu ter po televiziji in po zadnjih podatkih, naj bi teh bilo kar preko pet miljonov.

Po relaksaciji na plaži smo pripravljeni na nadaljevanje! Eat, sleep, rave, repeat ;)

Partyinfo.si
Nadia Zorman
12.7.2014, Split

Ne veš kje se ta vikend dogaja? Klikni TUKAJ in izvedel boš prav vse.
Si DJ in te zanima kaj je novega v svetu elektronike? Klikni TUKAJ in bodi na tekočem.
Potuj na trance misijo tvojega življenja.(Klik Tukaj)

%d bloggers like this: