• :
  • |

Tomorrowland razprodan, kot bi mignil!

6.2.2017
Ž.I.
Partyinfo.si

Saj ni res, pa je, bi lahko rekli. Ko gre za svetovno najbolj priljubljeni festival, zagotovo ni šale. Tomorrowland, ki ima mesto v Belgiji je bil za letošnjo izvedbo razprodan v »kratkih« 64 minutah. Prodaja kart se je na uradni strani tega gigantskega festivala začela v soboto ob 17:00 in še preden se je marsikdo sploh »spravil« za računalnik in želel potrditi nakup, tega več ni bilo mogoče izvesti. Ko je ura bila 18:04 so namreč na fabebook strani zapisali, da so vse karte pošle.

Zaradi velikega povpraševanja v lanskem letu in želje obiskovalcev po obisku tega festivala so se vodilni možje odločili, da bodo edinstven dogodek razširili na dva vikenda. Dejstvo je, da s to odločitvijo razveselili na tisoče ljudi, ki jim poprej zaradi prevelikega navala ni uspelo priboriti vstopnic. Navkljub temu, pa ogromno povpraševanje še vedno ni pojenjalo, rezultat tega namreč je, da je bil Tomorrowland za dva vikenda skorajda razprodan še prej kot lansko leto.

Pod novico, ki jo je Tomorrowland objavil na Facebooku, da so karte razprodane so deževali tako veseli kot tudi žalostni komentarji. Naj povzamem nekaj najbolj zanimivih: Jessica: »Po tridesetih minutah čakanja, sem kupila GJ paket in le tri minute za tem, ko sem zaključila nakup je bil Tomorrowland razprodan.« Melissa: »Zelo sem razočarana, kot kaže Tomorrowlanda nebom mogla doživeti pred tridesetim rojstnim dnem.« Ivan: »Ena ura moje sobote je šla za nič!!!« Ashley: »Nekateri ljudje še strani niso odprli, v času ko je bil festival že razprodan.«…

Ah ta Tomorrowland, tudi če bi ga razširili na pet vikendov, bi bil verjetno razprodan v rekordnem času. ;)

%d bloggers like this: