• :
  • |
Tomorrowland

Tomorrowland vstopnice razprodane v eni uri

09.02.2018
K.Š.
Partyinfo.si

Festival Tomorrowland je bil v zadnjih tednih zelo v ospredju. Po razkritju line upa za letošnjo edicijo, so se vstopnice za dogodek hitro razprodale. V letih 2016 in 2017 so bile karte razprodane v 40 minutah in 64 minutah, letos pa v samo 60 minutah.

Neverjetnih 285.000 vstopnic je bilo prodanih preko Global Travel in Worldwide predprodaje. Dnevne in vikend vstopnice rezervirane samo za Belgijce, so razprodali v eni uri istega jutra. Pred-prodajne karte, ki so na voljo vsem ostalim, so se v zgodnjih večernih urah prodale še hitreje, po besedah Debby Wilmsen, predstavnice največjega svetovnega festivala. Preostale vstopnice pa so se prodale 3.2.2018.

Za razliko od leta 2016, je bil letošnji festival razprodan po razglasitvi line-upa. Pričakuje se več kot 1000 nastopajočih. Kot rezultat velikega festivala je Tomorrowland prvič uvedel sistem pred registracije, da bi zmanjšal nemir več tisoč oboževalcev, ki so hkrati kupovali vstopnice. Njihova posebnost pri registraciji je tudi ta, da lahko prvih 29 posameznikov iz vsake države sveta kupi do kar 4 vstopnice.

%d bloggers like this: