• :
  • |

Tomorrowland bo gradil most s sporočili

Tomorrowland s svojim festivalom vsako leto simbolizira pozitivno druženje med obiskovalci, ki pripotujejo iz vseh koncev sveta.
Arnie Quinze, eden izmed najbolj znanih belgijskih modernih umetnikov, ki se ukvarja z velikimi inštalacijami, se je ravno iz tega razloga  odločil sodelovati s Tomorrowlandu pri izgradnji posebnega mostu.  Umetnina bo dolga 600 metrov ter na najvišjem mestu visoka kar 25 metrov. Postavili jo bodo v  De Schorre domu Tomorrowlanda, kjer bo služila kot most katerega bodo pešci, kolesarji ter ostali obiskovalci občudovali celo leto.  Projekt so poimenovali “One world, by the People of Tomorrow…
Quinze je povabil vse po svetu, da so del njegovega projekta: “Vsak, ki želi lahko pusti sporočilo na koščku umetnine, kot prispevek k temu simbolu prijateljstva.”
project_arne_quinze

Most simbolizira pozitivno povezavo med ljudmi, posebna lastnost te umetnine bo torej 210.000 edinstvenih in pozitivnih lasersko graviranih sporočil v les mosta. Ta sporočila lahko posreduje kdorkoli iz kjerkoli na svetu.
“One World, by the people of tomorrow…” bo predstavljal ogromno pozitivne energije in bo simbol tega, kako se lahko ljudje po vsem svetu združijo v pozitivnem smislu.
Napredovanje projekta ter samo gradnjo lahko spremljate preko  peopleoftomorrow.com, na isti povezavi pa lahko tudi pustite svoje osebno sporočilo za most.
Projekt bodo začeli izvajati v juniju naslednje leto.

UNITE THE WORLD, BUILD A BRIDGE WITH MESSAGES ;)

People of Tomorrow – Build a bridge with messages

Partyinfo.si
Nadia Zorman
30.11.2013

%d bloggers like this: