• :
  • |
Tomorrowland

Zunaj je uradni aftermovie festivala Tomorrowland

N.J.
12.08.2018
Partyinfo.si

Tomorrowland je na žalost že za nami in ta spektakularen festival elektronske plesne glasbe je bil z nami že trinajsto leto zapored, in sicer v Boomu v Belgiji. Tudi letos je ustvaril neverjetne spomine in nepozabne čarobne trenutke.

Zdaj, ko sta oba vikenda za nami, je festival delil uradni  film leta 2018, v katerem so prikazani nekateri izmed najboljših trenutkov tega neverjetnega glasbenega potovanja. Veličastni  23-minutni videoposnetek je energično potovanje, ki zaznamuje živahno in čarobno vzdušje na vsakem koraku, ter povezanost med ljudmi iz celega sveta, pospremljeno z najboljšimi vizualnimi in zvočnimi efekti.

Če vam film ni dovolj, so na Tomorrowlandovem Youtube kanalu seti. Od vikenda številka ena je bilo predvajanih kar 67 setov, medtem ko je na voljo tudi 49 setov iz drugega vikenda.

Ena očitna odsotnost iz letošnjega festivala je bila zelo poznana EDM zvezda Avicii. Oba vikenda, pa sta bila posvečena producentu skladbe ˝Wake Me Up˝, ki je tragično preminil aprila pri starosti 28 let.

%d bloggers like this: