TIMO MAAS PRIHAJA V ZAGREB NA WE LOVE SOUND FESTIVAL

#WELOVESOUND FESTIVAL PREDSTAVLJA VIKEND POSVEČEN ELEKTRONSKI GLASBI NA PROSTORU ŠPORTNEGA PARKA MLADOST NA SAVI IN V 4 KLUBIH

 Velikan svetovne elektronske glasbe Timo Maas prihaja v Zagreb na festival #WELOVESOUND. Nemški DJ že 30 let osvaja publiko po celem svetu, a njegov prepoznavni stil navdušuje številne glasbene zvezde kot so Madonna, Fatboy Slim in Depeche Mode. Glasbeni svet je posebno presenetilo sodelovanje z  legendarnim Beatlesom Paulom McCartneyem pri pesmi 1985 katera je Timu prinesla nominaciju za Grammy. Timo v Zagrebu nastopa na open air delu #WELOVESOUND festivala 03.06. na prostoru šprtnega parka Mladost na Savi.

Timo Maas je poznan po specifični  povezanosti katero na vsakem nastopu ustvari s publiko. Njegovi  nastopi izpolnjeni z nežnim plesnim ritmom ne puščajo nikogar ravnodušno. Timo je že 15 let rezident DJ na Ibizi,  Circoloco v klubu DC10, a nastopal je na vseh večjih festivalih po svetu in v Evropi. Tekom kariere je sodeloval  z velikani svetovne house in techno glasbe kot so Kidnap Kid, Loco Dice in James Teej.  S Teejom Timo je izdal svoj zadnji album, Cuba EP kateri s svojim plesnim latino ritmom osvaja svetovne lestvice eletkroniske glasbe.

#WELOVESOUND festival v Zagrebu gosti nekatera od večjih imen svetovne in domače elektronske glasbe. Loco Dice, Chris Liebing, tINI, Timo Maas te domači Felver, Jogarde in številni drugi DJ-i.  Open air dogodek se bo dogajal v športnem parku Mladost na Savi v soboto, 03.06. od 12 do 24.ure, partiji v klubih  Johann Franck, Opera, The Best in Boogaloo pa v nočnih urah 02. in 03.06.

Festival, ki z glasbo širi  dobre vibracije del prihodka od prodanih kart, katere se lahko kupijo na Entrio.hr, daruje v dobrodelne namene Znanje na djelu. Posebne cene kart so za študente in za Early bird.

Več informacij o festivalu najdete na Facebook strani: https://www.facebook.com/insoundwetrust

Facebook event: https://www.facebook.com/events/769761739866249/

Vstopnice: https://www.entrio.hr/event/welovesound-zagreb-weekend-takeover-4096

%d bloggers like this: