• :
 • |

Tadeo predstavlja ‘Chronicles of the Future’

8.12. 2015
Avtor: M. K.

Miguel Sar a.k.a. Tadeo, svoj lanski prvenec pri založbi Token nadaljuje z izdajo drugega albuma z naslovom »Chronicles of the Future«.

Španski producent in ustanovitelj založb Cyclical TracksNET28 in Another Intelligence, je naznanil svoj album pri Psykovi založbi Non Series, kjer je lansko leto izdal EP Echologist. Zadnje desetletje si je Tadeo priljubljenost krepil s techno glasbo, navdihujoč po Jeff Millsu. Sedaj pa se vrača k založbi Non Series, kjer poslušalca odpelje na epsko popotovanje skozi filmske in pripovedne melodije techno glasbe, s katerimi pripoveduje zgodbo o človeški evoluciji v prihodnost.

Eksperimentalen pristop in edinstvena praksa, ki jo Tadeo uporablja za razvoj tega albuma, je zelo zanimiva. Pri pisanju zgodbe jemlje navdih in elemente iz klasične glasbe, ki je bila po njegovem mnenju vedno v tesni povezavi s techno glasbo. To pa dopolni s svojo paleto zvokov s sintetizatorji in sampli. Z zvočnimi napravami ustvarja kompleksne teksture, bogata prekrivanja in morfij.

»Chronicles of the Future« bo 29. Januarja poleg digitalne oblike na voljo tudi na vinil ploščah. Napovednik albuma si lahko ogledate tukaj.

Chronicles of the future

NON021 Artwork

 1. Sitting in front of oneself. Man against man.
 2. The motivation. Man makes machine.
 3. The Cyborg. The man merges with the technology (development option # 1).
 4. An unresolved question. The machine equals to human.
 5. The need of development. The machine cloned to itself.
 6. A new leader. The machine replaces the man.
 7. The need for transposition. The man versus his psyche.
 8. The Meta-human. The metaphysical man (development option # 2).
 9. The net. The meta-human psyche versus the machine.
 10. The big step. The unified thought (The dawn of the cosmic entity).
%d bloggers like this: