• :
  • |

SVETOVNA DJ SENZACIJA THE MARTINEZ BROTHERS STA GOSTA NA #WELOVESOUND FESTIVALU V ZAGREBU

The Martinez Brothers sta trenutno najbolj iskana svetovna DJ. Atraktivni Chris in Stevenbosta v Zagrebu nastopila v soboto, 2.junija na #WELOVESOUND festivalu, katero prizorišče dogajanja je na jezeru Jarun. Martinezi so eni iz med najbolj poznani himen elektronske underground glasbe in nastopajo vv klubih kot so DC10 na Ibizi, festivalu Time Warp in Ultra festival. Njihov vzpon se je pričel leta 2014, ko so bili nagrajeni za najboljša DJ po reviji MIxmag. Številne svetovne zvezde so njihovi veliki oboževalci, kot naprimer prijatelj Riccardo Tiscia , ki dela za Givenchy.Ljubezen do glasbe jima je že v mladih letih prenesel njihov oče, ki je bil zaljubljen v klubsko sceno in jim je odkril čare kluba v New Yorku Paradise Garage. Leta 2006 sta izdala svoj prvi album v sodelovanju z Dennisom Ferrerom.

Na drugi ediciji #WELOVESOUND festivala , ki se dogaja na novi lokaciji, obkrožen z lepotami jezera Jarun. Zraven bratov Martinez bo še nastopila Sonja Moonear, ena od treh najbolj iskanih ženskih DJ sveta. Od leta 2002 sodeluje v ambicioznih projektih, pričela je s turnejo v Tokyu, a kmalu je bilo slišati že njene hite od Brazilije, Nemčije do Švedske. Sonja prihaja v Zagreb, po njenem opaznem nastopu na Time Warpu, kjer je nastopala, malo več kot 8.000 ljudi. Lanskoletni nastop Jackmastera v Zagrebu je prepričal, da se letos vrača na #WELOVESOUND Ta mladi škot je bill eta 2016 izbran za drugega najboljšega DJ po izboru poslušateljev in fanov Resident Advisor. Prav tako je dobitnik nagrade ‘Best DJ’ na Best of British Awards. Stil tega mladega nadobudneža lahko opišemo kot kombinacijo različnih žarnov od disco, do house in techno. Njegov CV vključuje tudi to, da je pri 17 letih že postal resident kluba v Glasgowu, a leta 2014 je postal tretji DJ resident v klubu XOYO v Londonu in DC10 na Ibizi. Jezero Jarun, njegov južni del zraven rokometnega igrišča na pesku, je idealna lokacija obkrožena z zelenjem, a vseeno dostopna iz vseh strani in z vsemi prevoznimi sredstvi. Obiskovalce bo od vhoda na jezero Jarun vozil mini bus. Festival se to junijsko soboto prične ob 18.uri s sončnim zahodom in traja do 5.00 zjutraj. Željnim plesa še v sončni vzhod je na razpolago after party v klubu The Best.

Festival #WELOVESOUND sodeluje z občino Zagreb. #WELOVESOUND organizira izkušena ekipa katera stoji za Sonus festivalom, ki je drugo leto že zapored imenovan za najboljši festival na Hrvaškem. In eden najboljših svetovnih festivalov, ki na otoku Pag gosti deset tisoč mladih ljudi željnih zabave. Zraven vrhunskih DJev in produkcije, ki te pusti brez daha, festival kateri od prejšnjega leta širi dobro vibracijo se širi junija v Zagreb.

Early bird vstopnice so razprodane.

Skupinske in navadne vstopnice pa lahko kupite na SPLETNI STRANI festivala.

in prodajnih mestih Tisak medije. Za več informacij nam sledite na: Facebook  Instagram

%d bloggers like this: