Svetleče slušalke, prve pametne slušalke, velika obljuba za prihodnost

Svetloba: nas vse privlači in obkroža. Radi imamo svetlobo na naših pametnih napravah, privlači nas osvetlitev na reklamnih ekranih, briljantne produkcije, ki uporabljajo različne svetlobe, laserje na dogodkih- in še bi lahko naštevali. Če ste kot mi, ki obožujemo svetleče stvari, potem vam bo sigurno podjetje Glow Headphones pritegnilo pozornost.

Takšen koncept slušalk je ustvaril Zi Wang, ki je zaposlen pri Googlu. Svetleče slušalke so bile ustvarjene ekskluzivno za Android uporabnike, zato bodo na žalost vsi zvesti uporabniki Applovih produktov morali še malo počakati.

Slušalke niso samo drugačne na videz. Svetleče slušalke so ustvarjene z uporabo Fibrance (z uporabo s steklenih optičnih vlaken). Material je idealen za oddajanje svetlobe od slušalk, prav tako so zaradi tega bolj fleksibilne. Lučke, ki jih vsebujejo te slušalke imajo številne nastavitve. Slušalke se lahko pulzirajo na beat tvoje glasbe, ali celo na utrip tvoje srca, ker vsebujejo tudi senzor za srčni utrip. Elektronski velikan Knowles pa jim je priskočil na pomoč, da bodo slušalke tudi audio bolj kvalitetno priskrbljene.

Ustvarjalci teh slušalk pa so začeli oblikovati tudi pametni daljinec, ki bo vključeval funkcije za glasbo in prav tako vse druge funkcije, ki jih vsebuje pametni telefon. Lahko boste sprejemali klice in zajemali fotografije. Z uporabo »Android Wear« boste lahko kontrolirali tudi svoje aplikacije (Google Play Music, Pandora, Spotify, Netflix, Google Now, Instagram in še več).

Partyinfo.si

 

%d bloggers like this: