• :
  • |

Studijsko sodelovanje: MARC GRABBER in BRLEE

10.12.2015
Eva Filipič
Partyinfo.si

Odličen producent in DJ, Marc Grabber ter vsem dobro poznani DJ in radijski voditelj Brlee sta v samem začetku leta 2015 združila moči in znanje na področju elektronske glasbe v studiu. V tem letu sta skupaj sproducirala kar 6 skladb in do sedaj izbrala prve tri, ki sta jih dokončala. Sedaj uradno predstavljata njuno delo na spletni strani SoundCloud-a.

V odličnih delih izpod rok dveh mojstrov je moč začutiti različna razpoloženja. Dela variirajo od melanholije v “Moon over Belgrade” do navdušenja v “Three minutes to midnight” in v prelepem delu “This is the place” zagotovo izstopa večna sreča. Marc in Brlee sta ustvarjala in producirala glasbo na razdalji med Ljubljano in Berlinom, sodelovala pa sta še z enim mojstrom produkcije in miksanja, ki sliši na ime Hannes Bieger. Bieger je med drugim sodeloval z velikimi imeni, kot so Tale of Us, Dixon, Mind Against, Ten Walls in Adriatique.
Marc Grabber je prva asociacija, ko pomislimo na velik open-air festival na Hrvaškem, Valkana Beach Festival. Sam je organizator tega edinstvenega dogodka, vendar je od nekdaj poskušal stremeti k organizaciji in promociji intimne klubske scene v Ljubljani. Držal se je slovenskega reka, ki pravi “pusti času čas” in priložnost se je končno ponudila. Vsi delci so se združili v celoto in Grabber je našel popoln klub z odličnim kolektivom. Slovenska prestolnica je pridobila novo lokacijo za žure z intimno atmosfero ter kakovostnim ozvočenjem. Seveda ni skrivnost, da govorimo o klubu ZOO.
Brlee pa se ukvarja s promocijo dogodkov že vrsto let, med drugim pa tudi vsako poletje preživi na Ibizi. Na žurerskem otoku nastopa v klubu Bora Bora kot rezident. S svojim intuziazmom in idejami je popoln za timsko delo. Tako sta se Brlee in Grabber ujela in njuno delo je več kot očitno obrodilo sladke sadove. Skupaj se trudita in sta pripravljena njuni publiki ter oboževalcem servirati kakovostno elektronsko glasbo, prefinjene DJ sete ter s čustvi nabite žurerske noči.
%d bloggers like this: