Strahinja Djordjević

Ljubljana 31.1.2016
M.Ž.
Partyinfo.si

Strahinja Djordjević je bil rojen leta 1991. Zanimanje za elektronsko glasbo je začel kazati že kot najstnik. Ko je bil star 18 let je odšel s trebuhom za kruhom v Gothenburg, kjer se je srečal z resnim techno zvokom. Po enem letu se je vrnil v Bar (Črna Gora), kupil opremo za vrtenje glasbe in kmalu začel vrteti na underground rejvih po celi Črni Gori.

Djordjević je eden od ustanoviteljev glasbene organizacije Totalitare Underground v Baru, ki je v kratkem času svojega delovanja pustila pečat na sceni, njihovih dogodkov na skritih lokacijah pa se udeležuje veliko število ljudi.

Pod psevdonimom TZ Project je bila njegova glasba izdana pri založbah Induxtriall Records ter Dark & Donorous. Njegov nov album »Gratia Gratiam Parit« je bil potrjen konec lanskega leta in bo izdan kmalu, vključeval pa bo remixe AudioStorma in Virulenta.

Kot TZ Project trenutno sodeluje tudi na novem albumu 07/08/09, ki bo vključeval remixe The Automatic Messafe, Forest People, H.Paula in Bojana Vukimirovica. V trgovinah ga lahko pričakujemo v drugo polovici leta 2016.

Facebook:Technose
https://soundcloud.com/07082015

https://pro.beatport.com/artist/tz-project/517064

https://residentadvisor.net/dj/tzproject/

Strahinja Djordjevic was born in 1991, as a teenager he was showing interest in electronic music.
With eighteen he went to work temporarily in city of Gothenburg where he met serious techno sound.
After a year he returned to Bar, Montenegro, bought equipment for DJing and soon began to play music at underground raves all over Montenegro.
He is one of the founders of the music organisation Totalitare Underground from Bar,Montenegro which in a short time made its mark,
strengthening the scene and having large number of people at their events that are organized at secret locations.
Under the alias TZ Project his music has been released on labels: Induxtriall Records/Dark & Sonorous.
Two tracks EP “Gratia Gratiam Parit” is signed for Tauten at the end of 2015. and will be out soon including remixes from AudioStorm and Virulent.
Also , TZ Project currently works on new Tzakaniprojekat 07/08/09/10 EP including remixes from :
The Automatic Message , Forest People , H.Paul , Bojan Vukmirovic which will be signed for one very respectable techno label.
Expected in all stores in the second half of 2016.

%d bloggers like this: