SPACE V LETU 2017 PONOVNO ODPRT: ENAKO IME, VEČ PRESTIŽA

29.12.2016
N.B.
Partyinfo.si

Klub Space, ki je letos dvignil veliko prahu zaradi svojega zaprtja, bo v prihajajočem letu ponovno odprl svoja vrata. Njegov novi lastnik, Abel Matutes, je v nedavnem intervjuju dejal, da bo ikoničen klub luksuzno preurejen in namenjen predvsem premožnejšim gostom.

 »Klub bo v letošnji sezoni zagotovo obdržal svoje ime, saj gre za potrjeno blagovno znamko,« je komentiral možnost spremembe imena kultne diskoteke in dodal, da ga bo morda razširil v besedno zvezo, ki ga bo povezovala z njegovim podjetjem Matutes Group. Podjetje si poleg Spacea lasti tudi nasproti stoječi klub Ushuaia in verigo hotelov Palladium Hotel Group.

Nekaj let nazaj je Matutes nakazal, da želi najbolj priljubljeno plažo na Ibizi, Playa d’en Bossa, spremeniti v eksluzivno turistično destinacijo in zdi se, da z nakupom nepremičnin na njenem območju počasi uresničuje svoj poslovni načrt. Preobrazba kluba v prestižnejšo destinacijo pa nakazuje tudi na spremembo glasbene zvrsti, ki bo prevladovala v njem. Pojavljajo se že ugibanja, da bo Space bolj naklonjen zvezdam EDM glasbe kot so David Guetta, Axwell in Hardwell.  Novi lastnik ostaja glede podrobnosti dogajanja v Spaceu skrivnosten, zato bomo zagotovo še pisali o njem.

%d bloggers like this: