Sonus predstavlja: WE LOVE SOUND ZAGREB w. Pan-Pot, Marina Karamarko, Andrea Ljekaj

Se samo 4 dni nas loči do prihoda Pan-Pota v Zagreb, enega od najprepoznavnejših techno duetov.

FB event  // Facebook // Instagram

We Love Sound dogodki so vsekakor postavili Zagreb na evropsko žurersko mapo. Organizatorji, ki vsaki mesec gostijo najkvalitetnejša imena elektronske glasbe danes, nadaljujejo z obiski svetovnih zvezd v Zagrebu. Tokrat z enim od najbolj iskanih techno duetov na elektronski sceni.

Ta duet, berlinski tandem, Tassilo Ippenberger in Thomas Benedix, sta v zadnjih nekaj letih nastopila na vseh najprepoznavnejših festivalih in klubih, od Miamija do Ibize. Veliko število oboževalcev sledi njunima nastopoma po celem svetu, a naslednji naslov bo v  Zagrebu, v petek, 31. marca v The Best Venue Hall. 

Vsakoletni nastopi Pan-Pota na Sonus festivalu na otoku Pag, so ostali v spominu marsikomu, ki jih je imel priliko obiskati – a sigurno bo tako tudi 31. marca, ko bosta svoj prvi nastop obeležila v hrvaški prestolnici.

Družbo jim bo delala Marina Karamarko ter hrvaški DJ in producent, kateri se lahko pohvali z releasi na poznani svetovni etiketi Get Physical – Andrea Ljekaj.

Nakup kart je mogoč na povezavi https://www.entrio.hr/event/sonus-pres-welovesound-pan-pot-marina-karamarko-andrea-ljekaj-3993 in prodajnih mestih. Karte v predprodaji so razprodane. Cena vstopnice je 20 eur (150 kn), a v ponudbi so tudi vstopnice za 6 oseb po ceni od 100 eur (750 kn).

Sledite novostim eventov We Love Sound Zagreb na socialnih omrežjih:

FB event: https://www.facebook.com/events/391999384519238/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

%d bloggers like this: