Sonus nagrajen z nazivom najboljši hrvaški festival

1.12.2017
Partyinfo.si

Zaključilo se je nagradno tekmovanje Ambasador, na kateri je sodeloval festival Sonus in že drugo leto zapored osvojil prestižno nagrado za najboljši festival na Hrvaškem. V isti kategoriji so bili nominirani festival Ultra v Splitu, Dimensions v Puli, Outlook festival v Puli in Love International v Tisnu.

Sonus festival se bo leta 2018 odvijal od 19. do 23. avgusta. Vsako leto gosti smetano svetovne elektronske glasbe, ki trenutno polnijo največje festivale in klube po celem svetu. Nastopi Carla Coxa, Solomuna, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Adam Beyera, Loco Dicea, Chris Liebinga, Pan-Pota, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Josepha Capriatija, Jamie Jonesa, Sama Paganinija, Setha Troxlerja, Marca Carole, Maceo Plexa, Apolloniae, Len Fakija, Matadora, Enza Siraguse, tINIja in Monike Kruse so le nekatera imena, ki ste jih imeli možnost slišati na festivalu Sonus v letu 2018.

V organizaciji Sonus ekipe je tudi novi mednarodni festival WE LOVE SOUND Zagreb, ki se bo leta 2018 prav tako odvijal na Hrvaškem, natančneje v mestu Zagreb, že drugo leto zapored.

%d bloggers like this: