Festival SONUS v humanitarni akciji za raziskave možganskega tumorja

11.08.2016
Partyinfo.si

Sonus festival, ki bo od 21. do 25. avgusta potekal na otoku Pag, je poleg vsakodnevne najave novih svetovno znanih artistov sedaj oznanil še novo dejanje in sicer humanitarno akcijo.

Na Sonus festivalu, kjer bo letos nastopilo več kot 60 artistov, bo kot redni gost  nastopil tudi Seth Troxler, ki pa se je letos odločil za izjemno plemenito dejanje – z vzponom na goro Kilimanjaro želi zbrati milijon dolarjev za raziskave  možganskega tumorja. Udeleženci Sonus festivala bodo imeli priložnost sodelovati v humanitarni akciji na info točki festivala na plaži v Zrćah. Troxler, eno izmed glavnih imen festivala, bo na Sonusu nastopil že četrtič. Oboževalci ga bodo lahko slišali kar dvakrat – prvič v klubu Kalypso ob boku Bas Ibellini, v Aquariusu pa se mu bo pridružil še Jackmaster.

Sethovo akcijo lahko spremljate tukaj.

Festivalsko karto za prebivalce Balkan regije je možno za 59eur kupiti samo še danes in jutri tekom dneva, zvečer pa cena naraste na 78 eur. Omejeno število dnevnih vstopnic bo moč kupiti na vhodu festivala. Karto je mogoče kupiti v spletni trgovini Entrio : https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004  ali na vseh Entrio prodajnih mestih https://www.entrio.hr/outlets

Cena dnevne karte za vsak dan festivala posebej znaša 34 eur, z izjemo zadnjega dne, ko znaša cena vstopnice 40 eur.

 

%d bloggers like this: