• :
  • |

SONUS FESTIVAL: „Najpomembnejši so domači obiskovalci”

16.05.2016
S.K.
Partyinfo.si

Kljub temu, da jih vsako leto obišče okoli 10.000 ljudi iz celega sveta, organizatorji Sonusa še vedno trdijo, da so njihova prioriteta domači obiskovalci iz regije. Prav zato so za vas pripravili posebno, nižjo, ceno vstonic, ki za vseh pet dni in noči znaša le 440 kun. Nakup lahko opraviš TUKAJ.

Festivalska vstopnica vključuje vstop v 3 različne klube, čez celoten dan in noč, na razpolago pa vam je več kot 70 svetovno znanih, domačih in tujih, nastopajočih, med katerimi najdete Dixona, Ricarda Villalobosa, Loco Dicea, Luciana, Joseph Capriatija, Seth Troxlera, Marca Carolo, tINI, Cassy, Jamieja Jonesa, The Martinez Brothers, Apollonia, Tale of Us, Pan-Pota in mnoge druge.

Sonus, ki spada med 10 najboljših techno festivalov na svetu, bo letos potekal od 21. do 25. avgusta na plaži Zrće, na Pagu. Potekal bo v Papayi, Aquariusu in Kalypsu in pa na ladjicah, kjer bodo potekali vsem znani, ’’Boat partyji’’.

Če zaenkrat še nimate svoje vstopnice in prenočišča, so poskrbeli tudi za vas. Za čas trajanja festivala si lahko s 15% popustom zagotovite tudi prenočišče. Več informacij najdeš TUKAJ.

 

Web site: http://sonus-festival.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/sonusfestival

Instagram: https://www.instagram.com/sonusfestival/

Soundcloud: https://soundcloud.com/sonus-festival

%d bloggers like this: