• :
  • |

Se Tomorrowland širi v Azijo?

10.10.2017
Ž.I.
Partyinfo.si

Tomorrowland, definitivno eden izmed največjih festivalov na svetu, se vsako leto odvija v Belgiji. Po tem, ko je bil ta spektakel sprva na sporedu “le”  en vikend, je v zadnjem letu postalo jasno, da temu ne bo več tako, kajti povpraševanje oziroma borba za vstopnice je vselej nenormalna. Navkljub temu, da je dogodek razširjen čez 2 konca tedna, pa približno 400 tisoč kart zmanjka v trenutku. Prav zato, pa se najverjetneje pojavlja vse več govoric o širitvi izjemnega Tomorrowlanda.

Sprva Brazilija, nato ZDA, sedaj že Azija? Veliko se piše, še več govori, da se bo ta festival, ki iz leta v leto bolj raste sedaj že res potrebno razširiti. V Brazliji je sicer že potekal, a je bil nato zaradi nesoglasji med vodilnimi možmi ukinjen. V začetku letošnjega leta so sicer raznorazni mediji že omenjali, da bi se lahko TomorrowWorld, čigar ime je nosila Brazilska edicija, vrnil že prihodnje leto. Navkljub temu, da je nato vse skupaj kar nekoliko poniknilo, pa gre verjeti, da se na širitvah vendarle na veliko dela. Po zadnjih novicah tujih medijev, se je sicer največ omenjalo znamenito Tajsko, natančneje Bangkok.

Tamkajšnji lokalni mediji so imeli pogovor z ustanoviteljem in izvršnim direktorjem Creative Village Plc-ja. Slednji je izjavil slednje: »Tajska se definitivno šteje za eno izmed največjih držav v Aziji, kar se tiče glasbenih dogodkov. Resno pričakujem, da bo Tomorrowland tu potekal leta 2019 ali najkasneje 2020.« 

%d bloggers like this: