• :
  • |

ŠE NEKAJ NOVIC O DREAM*REVOLUTION PARTY & ARTY FESTIVALU

TITOVA ČAJNICA, Bled, 22. IN 23. AVGUST

Verjetno že vsi nestrpno čakate na nov dogodek na najlepši party loakciji na svetu – Titovi čajnici! DREAM*REVOLUTION PARTY & ARTY FESTIVAL  ta konec tedna pomeni novo poglavje zabav v tem kultnem prostoru in  njegovi okolici! To bo prvo dvo-dnevni party tam. In prvič bodo na jasi nad Titovo čajnico postavili t.i. WOODS STAGE!
To bo mnogo več kot samo party, saj ga bodo organizatorji začinili s pestrim izborom dodatnega dogajanja.
Zato ne zamudite umetniških in spiritualnih delavnic v soboto popoldne ob 14h: Afričan Issiaka Sanou iz Burkine Fasso vam bo v okviru  TOLKALSKE DELAVNICE pomagal izdelati svoj tam-tam bobenček in bobnati na njega, Joga inštruktorica Mojca vas bo  med JOGA DELAVNICO naučila dihati z vesoljem in bose plesati z zavezanimi očmi na ritem afriških bobnov in trance glasbe. Mojstrica barvanja teles Alenka pa bo med BODY-PAINT DELAVNICO izvedla atraktivni Body&Soul paint show. Za tem si boste pa pri njej lahko omislili kak začasni tattoo ali poslikavo kateregakoli dela telesa. Zvečer bo ta poslikava v flourescentnih barvah, ki se bodo svetile ob UV lučkah na plesišču – spektakel ala Full Moon partiji v Goi ali na tajskem party otok Ko Phangan!
Ob top tujih in domačih DJih bodo nastopili tudi trije vrhunski INSTRUMENTILISTI V ŽIVO: bobnar Roman Ratej, studijski glasbenik iz L.A., rock&blues kitarist Ivan Jeff Bekčič, ex Sokoli in vsestranski saksofonist Miha Hawlina.
Karta P&A
In karte? To vas verjetno najbolj zanima:
FESTIVALSKE KARTE SO ŽE V PREDPRODAJI! Po ceni vsega 35 EUR za cel dvo-dnevno-nočni spored z afterji na drugih lokacijah vred!
Dobite jih v lokalu CENTRALNA POSTAJA na Trubarjevi v Ljubljani, na Gorenjskem pokličite št.
040 726 026, za vse ostale info in rezervacije pa pišite organizatorjem na info@dreramrevolution.info.
ŠTEVILO KART V PREDPRODAJI JE OMEJENO, ZATO POHITITE!Medijski sponzor:Partyinfo.si
19.08.2014

%d bloggers like this: