• :
  • |

Sanjska elektronska poroka leta

Ljubljana, 19.1.2019


Uroš Umek,
 ki ga večina ljudi pozna kot fotra elektronske scene, je spomladi 2016 ljubezen našel v svetlolasi podjetnici iz Ljubljane in dolgoletni prijateljici Senki Halebić.

Korak naprej v razmerju sta naredila, ko je Uroš svoji Senki, spomladi leta 2018, v Miamiju nataknil pregrešno drag zaročni prstan. Čez lužo sta se takrat odpravila na oddih, snubitev pa je bila verjetno premišljeno in dolgo načrtoval. Da se je prelomni trenutek zgodil ravno v Miamiju, ni naključje, saj se je njuna ljubezenska pravljica pred dvema letoma začela odvijati prav tam. Uroš je za snubitev Senke najel letalo, ki je kasneje letelo nad njima s vprašanjem: »Senka, bi se poročila z mano?«

Svoje ljubezni od takrat naprej nista obešala na veliki zvon, prav tako se oba otepata intervjujev povezanih z njenim zasebnim življenjem. Več kot dve leti sta živela ljubezensko pravljico in kljub Umekovi veliki slavi na svetovni elektronski sceni in dejstvu, da ga ljubitelji elektronske glasbe častijo po vsem svetu, nikoli nista izpostavljala njunega ljubezenskega razmerja. Večrat smo lahko opazovali samo skupne slike iz raznih nastopov, ki sta jih objavljala na svojem Facebook in Instangram profilu. Lansko jesen pa sta oba praznovala, tako imenovano fantovščino in dekliščino, Uroš v BarceloniSenka pa v Dubaju.

Sklenila sta, da je napočil čas, da naredita še zadnji velik korak v njuni prelepi romantični zgodbi. Zvestobo drug drugemu si bosta namreč obljubila danes, dne 19. 1. 2019, v ljubljanski Operi, kjer se bosta s povabljenimi zabavala do zgodnih jutranjih ur. V vabilu na poroko, ki so jih dobili le redki izbranci, sta citirala Paula Coelha, ki pravi, da kadar ljubimo iz dna duše, nič ne more premagati naše vere, ob tem pa dodala: “Midva verujeva v ljubezen in večnost, ljubiva in se ljubiva, močno, najmočneje. Najina skupna pot se bo priključila poti večnosti. Izredno vesela bi bila, da najin najlepši dan deliva prav z vami, izbranim.”

Vsi jima želimo dolgo in neskončno ljubezen na njuni skupni poti.

Foto: Instagram

%d bloggers like this: