• :
  • |

RITEM MLADOSTI, KI JE ZAZNAMOVAL KAR DVA VIKENDA

LJUBLJANA 13.09.2015
Foto: Marko Delbello Ocepek

9. Ritem mladosti je letos kar dva vikenda diktiral tempo družabnega življenja v prestolnici. Ker je dež glavino dogajanja prestavil za teden dni, je epski šov Johna Martina v klubu Cirkus izzvenel kot odlično ogrevanje za glavni del, ki so ga sinoči v BTC Cityju zaznamovali izbrani domači in tuji glasbeniki. Gostitelja, potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, pa sta z mislimi že v jeseni 2016, ko bo Ritem mladosti upihnil deseto svečko.

Največji dogodek za mlade in njihove starše ob začetku šole je spet postregel z razgibanim programom. Dnevni Park mladosti je nudil več kot ducat možnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa, prvič tudi z vsebinami za najmlajše, noč pa je spet popestrila zaključna zabava v največji diskoteki pod zvezdami. Letošnjo Collegium Discotheque si bomo zapomnili vsaj po slikovitem odru, utripajočih balonih in nastopajočih, ki so se potrudili pokazati nekaj več.

Alesso Bomba je predstavil duo Stereo Dinamixx, katerega del je Steffanio iz skupine Game Over, poslastica za oči in ušesa je bil razgiban nastop Nike Zorjan, Ramusa in njunih plesalk, Sylvaina je svoj DJ-set zabelil s saksofonistom, Zlatko pa je odpel tudi temo prihajajočega filma Utrip ljubezni. Stara znanca Ritma, britanski duet the Shapeshifters, sta prvič pri nas nastopila s pevko Berri Farley, ki se je proslavila kot avtorica besedil za zmagovalce X Factorja, v rokavih pa skriva še nekaj adutov. Prav poseben odrski šov je pripravila tudi Maraaya, piko na i letošnjemu Ritmu Mladosti pa je dal vroči slovensko-hrvaški tandem Vanillaz.
Ritem mladosti 2015 sta vam podarila Radio Antena in potovalna agencija Collegium Mondial Travel. Za pomoč pri izvedbi se zahvaljujemo vsem partnerjem, pokroviteljem in prijateljem, še posebno pa podjetjem in znamkam Telemach, Adriatic Slovenica, skupina Laško, Hervis, Cockta, Red Bull in BTC City.
%d bloggers like this: