• :
  • |

RICHIE HAWTIN SI JE OMISLIL RAKETNO IZSTRELIŠČE

Vsem poznan kanadski DJ, Richie Hawtin spet preseneča. V zgodnjih 90-ih letih znan kot oče techno industrije, prihaja iz zaspanega mesta Winsdor, kjer je preživel večino svojega otroštva. Kasneje v najstniških letih, se je s prijatelji vozil v mesto Detroit, kjer so skupaj v zapuščenih skladiščih prirejali ilegalne techno partije. S prijateljem DJ John Acquavivom sta ustvarila založbo Plus 8, kjer je leta 1990 izdal svojo prvo skladbo z naslovom F.U.S.E. V letih 2002 in 2003 se je preselil v New York in nato v Berlin. Po svetu potuje s privatnim letalom, se kopa v šampanjcu in nastopa na vseh večjih svetovnih festivalih. Bi si lahko zaželel še kaj lepšega?

1062-Richie-Hawtin-Home-Hammarica-PR-657-DJ-Agency-Bookings-Electronic-Dance-Music-News 1064-Richie-Hawtin-Home-Hammarica-PR-657-DJ-Agency-Bookings-Electronic-Dance-Music-News1

Pred kratkim je postal lastnik luksuznega raketnega izstrelišča, z moderno opremljenim dvo-nadstropnim bunkerjem in privatno 2 km dolgo vzletno stezo. V bližini olimpijske vasi Lake Placid, v zvezdni državi New York v ZDA, so v času hladne vojne zgradili izstrelitveni center za rakete Atlas-F, danes 50 let kasneje pa je to eno najbolj nenavadnih luksuznih domovanj v katerem namerava Richie zgraditi nočni klub za svoje privatne zabave.

Cena je seveda ostala skrita, več o novi pridobitvi legende techno glasbe pa si poglejte v sponji povezavi.

Nuclear Missile Silo Home in upstate New York – Unique Real Estate

Avtor članka: Luka Kovič
Partyinfo.si
8.1.2014

Te zanimajo najnovejše fotke z različnih eventov? Klikni TUKAJ.
Ne veš, kje se ta vikend dogaja? Klikni TUKAJ in izvedel boš prav vse.
Si DJ in te zanima, kaj je novega v svetu elektronike? Klikni TUKAJ in bodi na tekočem.

%d bloggers like this: