• :
  • |

Zaključilo se je praznovanje 5.rojstnega dneva festivala Sonus!

Po 5 dnevih in noči, boat partyev in after partyev se je zaključilo praznovanje 5.rojstnega dneva festival Sonus. Sonus festival je spet dokazal, zakaj je eden iz med 10 najboljših festivalov v mesecu avgustu. Na plaži Zrče je nastopilo več kot 60 artistov. Klubi Papaya, Aquarius in Kalypso so bili polni od začetka festivala, nedelje 20.avgusta do konca petka 25.avgusta. Zaključil se je že zdej z legendarnim after partyem v Kalypsu.

Poletno vreme, vroča atmosfera, nasmejani obrazi in vsaki dan več tisoča množica iz več kot 60 držav sveta je plesala na zvoke največjih svetovnih imen elektronske glasbe danes.

Na festivalu so nastopile artisti, kateri se lahko pohvalijo z redkimi nastopi po Evropi: Carl Cox, Solomun, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Adam Beyer, Loco Dice, Chris Liebing, Âme, Pan-Pot, Floorplan, Tale Of Us, Joseph Capriati, Jamie Jones, Sam Paganini, Seth Troxler, Marco Carola, Maceo Plex, Apollonia, Len Faki, Matador, Enzo Siragusa, Archie Hamilton, tINI, Monika Kruse, Magda in mnogi drugi.

Sonus je najbolj ponosen na nastop domačih regionalnih DJ, kateri so pokazali, koliko odlične glasbe pripomoremo tudi pri nas. Nastopili so Valentino Kanzyani, Ian F., Dejan Milićević, Mariano Mateljan, Marina Karamarko, Andrea Ljekaj, Felver, Mimi, Homeboy, Ivan Komlinović, Andrologic in Josip Milković.

Po besedah Dalibora Olivera Zjačića, ustanovitelja in eden iz med organizatorjev Sonus festivala:

«Vsekakor lahko povem, da je letošnja izvedba bila pravi spektakel in  sigurno najboljši festival do sedaj. Zagotovo zaključek vseh nastopajačih je bil v en glas, da jim je nastop na festivalu Sonus eden od najboljših v celem letu.

Posebno bi se želel dotakniti in zahvaliti ljudem na občini kraja Novalje, za profesionalno in uspešno sodelovanje, nato glavnim na policiji Zadar, lokalni policiji v Novalji in vsem klubom na plaži Zrče. Zelo smo ponosni na goste Sonus festivala, ki pridejo plesat in se zabavat, brez kakeršneqakoli incidenta. Prav tako smo izvedeli od policije, da v času festivala, ni bila odrejena niti ena kazen. V sodelovanju s partnerji iz Nemčije, se vsako leto trudimo izboljšati vtis obiskovalcev, to naj bo vezano na zvok ali na samo organizacijo festivala in posledično želimo, da ostanemo v svetovnem vrhu in se tudi iz leta v leto izboljšamo. Mi smo že pričeli s pripravami za Sonus festival 2018 in želeli bi še več obiskovalcem prikazati lepote Dalmacije in Hrvaško na sploh. V prihajajoči sezoni bomo nadeljevali z We Love Sound eventi, tako, da pričakujemo, da z našimi rednimi obiskovalci zaplešemo tudi v Zagrebu! »

 

%d bloggers like this: