• :
  • |

Sonus festival 2016

Novalja 23.08.2016
K.Ž.
Partyinfo.si

Spet smo na Sonusu, že četrto leto zapored. Kot vedno, tudi letos Sonus skrbi za odlično počutje. Prvi večer je sicer zaradi slabega vremena odpadel, vendar se zaradi tega nismo preveč sekirali, saj nas danes najprej popoldne, potem pa še ponoči, z dvema setoma pričakuje Chris Liebing, vrhunec vsakoletnega Sonusa.

V nedeljo so organizatorji našo ekipo ponovno lepo sprejeli, za kar se jim ponovno najlepše zahvaljujemo.

Nedeljsko popoldne je v Aquariusu otvoril Len Faki. Posnetke z dogodka ste verjetno zasledili na našem facebook profilu. V ponedeljek je bil zaradi nedeljske ujme spored nekoliko spremenjen, tako da slovenskih barv popoldne ni zastopal v Kalypsu napovedan Valentino Kanzyani, ampak je svoj, za nedeljo napovedan set, oddelal Marco Carola, s katerega smo se vam oglasili. Istočasno je Papaya pokala po šivih ob ritmih Capriatija, s katerega smo oddajali v živo.

Kalypso je namesto Monike Kruse ponoči zatresel Adam Beyer, ki bi moral igrati prejšnjo noč. Krusova se je fanom na facebooku opravičila, saj se je ubožica zastrupila s hrano, tako da se ne ve natanko kdaj bo spet v akciji. Želimo ji čim hitrejše okrevanje.

Kot smo omenili že prej, danes čakamo na dvojni set Chrisa Liebinga, za ogrevanje pa se bomo popoldne odpravili v Kalypso na Luciana, preden bomo popoldan zaključili v Aquariusu na Liebingu. Zvečer bosta glasbo v Kalypsu vrtela Pan Pot, ki bosta odlično ogrevanje za nočnega Liebinga v Papayi. Veselimo se nadaljevanja festivala, ki za mnoge pomeni zadnje poletno rajanje in vrhunec poletja .

Spremljajte nas še naprej in pričakujte javljanje v živo z današnjih Luciana, Liebinga in Pan Pota.  Če ne veste kam sami s sabo, so dnevne karte še vedno na voljo, kot Slovenci pa boste deležni ob nakupu kart še dodatnega popusta.Upamo, da se vidimo na plesišču.

In Sound we trust!

%d bloggers like this: