• :
  • |

Reportaža: Zagreb 360° NYE

5.1.2016
N.M.
Partyinfo.si

Zagreb je v leto 2017 vstopil s Croatia Music Weekom, ki je potekal od 31. 12. 2016 do 6. 1. 2017. S silvestrovanjem v Areni Zagreb so ga otvorili Armin van Buuren, Sander van Doorn, Juicy M, MoTi, Julian Jordan in David Gravell. Spektakel je organizirala ekipa, ki je zaslužena za splitsko Ultra Europe.

V Zagreb se je odpravil tudi del naše ekipe, da bi novo leto dočakali z legendo elektronske glasbe, Arminom van Buurenom. Dogodek se je začel že ob šestih dopoldne, ko si je naša ekipa še ogledovala lepote mesta Zagreba. Otvoril ga je David Gravell, za njim pa sta vrtela Julian Jordan in Sander van Doorn.

Naša ekipa je na prizorišče prišla na začetku Arminovega seta, približno pol ure pred polnočjo. Skupaj z njim smo dočakali vstop v novo leto. Armin nam je postregel s pretežno trance setom, kar ni bilo nepričakovano. Njegov set je trajal tri ure, zaključil pa ga je z uspešnico Another You. Trenutek, ki je prinesel ogromno emocij pa ja bil, poleg Arminovega govora tudi moment, ko je zavrtel svoj komad Great Spirit.

Armina je na odru arene nasledil DJ MoTi, ki je prišel z izjemno močnim uvodom, ki nas je pripravil na njegov energičen EDM set. Sprememba od Arminovega tranca, ki pa je bila dobrodošla. Z MoTijem smo plesali vse dokler ga ni zamenjala DJ Juicy M, ki je množico zabavala vse do šestih zjutraj.

Našo ekipo je presenetilo, da je bila dvorana napolnjena le na pol, glede na neverjeten lineup. Ne glede na to, pa so bili občutki dobri. DJi so se namreč res izkazali. Pot v Zagreb se je po našem mnenju definitivno splačala.

%d bloggers like this: