• :
  • |

Reportaža: Sonus, 4.dan

25.08.2016
Partyinfo.si

Sonus, četrti dan, sreda… Popoldne takšna izbira glasbe, da se niti nismo mogli odločiti kam naj gremo… V Aquariusa na Dubfire, ki je že prejšnjo noč nastopil v Papayi? Morda v Kalypso na Setha Troxlerja? Ne, tokrat gremo v Papayo na Pan Pot, ki sta navdušila že prejšnji večer v Kalypsu. V bistvu zna biti občasno kar malce naporno se odločiti, v katerem klubu preživeti omejen čas, ki ga imaš na voljo na festivalu, ko pa naenkrat na treh lokacijah simultano nastopajo trije vrhunski izvajalci.

Zvečer smo za začetek spet šli v Papayo pogledat, če Valentino Kanzyani še zna vrteti glasbo. Ni še pozabil, bravo Tine, ponosni smo ker zastopaš Slovenijo tam dol med vso tisto elito izvajalcev. Po Kanzyaniju je oder prevzel Luciano, ki je že prejšnje popoldne pretresel Kalypso, tokrat pa nam njegov uvod nekako ni bil po godu, tako da smo se premaknili v sosednji Aquarius, kjer sta blestela Tale of Us, italijanska DJ-a, ki nastopata kot duo.

Navdušila sta nas s kopico unikanih zvokov in ritmov, in ju bomo z veseljem šli poslušati tudi, če prideta kdaj na obisk kam bliže domačim krajem. Danes je četrtek, zadnji dan. Človek ne more verjeti, kako lahko skoraj teden dni tako hitro mine. Popoldne Paganini v Aquariusu, Martinez Brothers v Papayi in tINI v Kalypsu, zvečer pa Troxler, Maceo Plex in Villalobos, sočasno v treh različnih klubih. Kam naj gremo? Hahaha, pa lep pozdrav s Sonusa!

Za konec pa še opozorilo, bodite pametni, z glavo na zabavo je bil včasih znan slogan. Policija in kriminalisti so vsepovsod prisotni. Ne ukvarjajte se z drogami, po pameti in srečno, pa obilo zabave vam želimo.

%d bloggers like this: