• :
  • |

REPORTAŽA: NATURE SOUND FESTIVAL 2016

25.08.2016
N.J.
Partyinfo.si

Jasa sredi gozda in vroči ritmi raznovrstne elektronike zvenijo prav božansko v vročih poletnih dneh in prav to rajsko doživetje se je zgodilo ta vikend v Braslovčah na Nature Sound festivalu in naša ekipa je bila del te pravljice.

Orgaizatorji festivala so nam postregli kar z dvema odroma, glavni z imenom Future Disco in manjši oder z imenom Zypper. Na glavnem odru je ob 17ih publiko začel ogrevati Benfix in kmalu se je množica začela večati. Sledil mu je Cassper, ki je poskrbel, da se je množica do konca razgrela. Deyco, ki je nastopil pred zvezdo večera, Markom Nastićem, nam je ponudil odlično kombinacijo tech-housea in techna ter res razgrel plesišče. Nastič je postregel z odličnim techno setom in z izbiro pesmi ni razočaral. Za njim je bil na vrsti Reaky, ki je pokazal svoj širok spekter elktronskih zvrsti in jih odlično pomešal v celoto. Prava senzacija večera pa sta bila zagotovo Ultra in Violet, ki sta že samo z njunim izgledom obnorela vse prisotne. Na koncu je nastopila Flash Solo, ki je zagotovo sprožila veliko vzlikov z njenimi hitrimi in agresivnimi ritmi.

Žal se je zaradi slabega vremena ta pravljica morala končati že 12 ur prej, kar je v obiskovalcih zagotovo vzbudilo žalost. Ker pa je tako močno deževalo, organizatorji, kljub trudu, niso mogli nadaljevati festivala.

Zagotovo nas festival ni razočaral in veselimo se že, kaj nam bodo lahko ponudili naslednje leto.

%d bloggers like this: