Reportaža: HIDEOUT 2017

4. 7. 2017
S. H.
Partyinfo.si

Prejšnji teden se je na hrvaškem Pagu odvijal Hideout festival. Na plaži Zrće je nastopilo več kot  150 svetovno znanih imen elektronske glasbe kot so Alan Fitzpatrick, The Martinez Brothers, Jamie Jones, Patrick Topping,  Sonny Fodera, Lee Walker, Dusky, Toni Varga in še veliko več. Seveda je potrebno omeniti še Elrow: Rowlympic games, ki se je z vso svojo barvitostjo in dekoracijo cel teden odvijal v klubu Kalypso. Po podatkih hrvaških medijev naj bi Hideout obiskalo okoli 13.000 ljudi.  Iz luke Novalja se je na pot po morju odpravljala tudi party ladjica, katera je postregla z izvrstnim glasbenim programom in prelepimi razgledi na hrvaško obalo. Kljub slabemu vremenu energije, dobrega vzdušja in glasbe ni manjkalo.

Dan pred uradnim začetkom festivala se je v klubu Cocomo plesalo do zgodnjih jutranjih ur. Postregli so nam z izvrstnim glasbenim izborom, saj je šlo za Hideout warm up party.

Nastopil je ponedeljek in festival se je uradno začel. Zvečer je bila partyinfo ekipa prisotna na press zabavi, kjer smo se spoznali z organizatorjem festivala in celotno Hideout ekipo. Po končani zabavi smo se odpravili v klub Kalypso kjer smo pod taktirko DJ-ev in elrowa med barvnimi konfeti plesali še pozno v noč.

V torek zvečer so Zrće ogrevali Jamie Jones, Lee Walker, Hannah Wants in Patrick Topping. Lee Walker nas je prijetno presenetil in razvajal z izvrstnim glasbenim izborom in slišali smo glasbene klasike kot je Blackwater, Baby Keep It Up in Professional Widow.

Sreda je bila najbolj pester dan celega tedna. Dogajanje čez dan je bilo super. V Papayi sta izvrsten glasbeni set odvrtela The Martinez Brothers. Istočasno so v klubu Noa bili Sonny Fodera, MK in Camelphat. Težko se je bilo odločiti koga poslušati in kam iti, zato smo se sprehajali od kluba do kluba, saj nismo hoteli česa zamuditi.

V četrtek in petek nam je zagodlo slabo vreme, zato smo ostali doma. V petek bi se morali udeležiti zabave na ladjici z Eats Everything, Waze & Odyssey in Melé, vendar je zaradi burje in dežja ladjica ostala v pristanišču. Omenjeni DJ-ji so zato ekskluzivno odvrteli glasbeni set v Kalypsu, kjer nas dež in burja nista ovirala. Prav poseben in nepozaben občutek je plesati na dežju, med veliko množico ljudi in barvnimi konfeti.

Festival se je prehitro končal in bilo je nepozabno. Več utrinkov si lahko pogledate v spodnji fotogaleriji.

Komaj že čakamo Hideout 2018!

%d bloggers like this: