• :
  • |

Reportaža: TRDA PEŠKA Piška Peška, Ladies Edition

28.03.2016
N.J.
Partyinfo.si

Ker je 25. marec materinski dan, so se pri kolektivu Trda Peška odločili za prav poseben večer namenjen vsem ljubiteljem hardcore-a in frencore-a nežnejšega spola. Orto bar je kot nalašč za ljubitelje trših in hitrejših ritmov.

Party se je začel ob 22-ih in otvorila ga je Katarina O’Halloran. Prav nič se ni zadrževala ali obremenjevala s tem, da bi lahko začela z malo lahkotnejšimi ritmi in takoj obnorela takrat še manjšo, a že zelo razgreto publiko. Ob 23.300 je na oder stopila Sativa in takoj dokazala, da brez French-a ni žurke. Prihaja iz Gradca in je že nekajkrat nastopila na Trdi Peški, ter vedno pokazala, da obvlada. Sativa je privabila veliko žurerjev na plesišče in ko jo je ob 00.30 nadomestila Pyotra, je bil Orto bar že poln rejverjev. Pyotra prihaja iz Slovenije in povedala mi je, da že od malih nog posluša hardcore. To se zagotovo pozna v njenih setih, ker zelo povezano skače iz enih ekstremov v druge in tako povzroči pravo norijo med plesalci. Nekaj minut po 02.30 je za mešalko stopila Katronica iz Kamnika.  Prišla je kljub poškodbi, ki se vleče že kar nekaj časa, a je kljub bolečinam nastopila in nam ponudila vse, od agresivnega do z angelskimi glasovi prepletenega french-a. Pohvale iz moje strani, da se ni izneverila publiki, kljub hudi poškodbi.

Za konec nam je Trda peška predstavila surprise act, v katerem so nastopili Cheh, Hyperkillah in Mi6xx, ki so poskrbeli za potešenje tistih, ki ljubijo najtrše ritme. Še enkrat nas Trda peška ni pustila na cedilu in veselimo se, kdaj bo naslednja!

%d bloggers like this: