POTOPIS: Kurzschluss VOL III // MATADOR & CRISTIAN VARELA

Ljubljana, 6. 12. 2015
Avtor: Rok Petek
Partyinfo.si

Veseli december je tu! Letni časi se hitro menjajo, nimamo kaj. V vsem tem vrvežu in naglici opazujem ljudi, kako hitijo vsak v svoj kotiček in kreirajo svoj začaran krog. Hrepenijo po snidenju s svojimi najdražjimi, vedoč, da so trenutki z njimi neprecenljivi. Atmosfera v zraku je tudi za nas žurerje nekaj posebnega in čas je, da se ob veselem decembru snidemo tudi mi in dobimo na najboljšem možnem kraju v tem času, tu nastopi znameniti Kurzschluss!

Svojevrsten in čedalje bolj odmeven pop up klub Kurzschluss, je za drugi vikend v decembru postregel z zelo močno in priljubljeno igralsko zasedbo na odru. Naša ekipa je vstopila v Kurzschluss, ko je bil za mešalko že Cristian Varela. Svoj elektronski vpliv Cristian širi širom sveta že več kot dvajset let. Karizma in prijazen karakter sta njegova odlika in velik plus. Omembe vredno je tudi, da je poleg odličnega vrtenja glasbe na prireditvah, uspešen tudi v produkciji filmske glasbe, podlage v teater prireditvah in še bi lahko naštevali. Njegovo delo ga je izstrelilo med najbolj zaželjene DJ-e in med prve, ter najboljše španske ambasadorje elektronske glasbe. Tudi v Ljubljani ga že kar dobro poznamo, saj to ni bil njegov prvi nastop. Publika ga je sprejela z navdušenjem in Kurzschluss se je napolnil do zadnjega kotička. Za njim je mešalke zavzel Matador.

Matador ali Gavin Lynch je z daljne Irske prišel v oddaljeno Ljubljano razdeliti decembrske dobrote med številno publiko. To lepo darilo ali bombastičen techno je razgrel Kurzschluss v celoti in že dolgo nismo videli toliko nasmejanih obrazov. Energija je bila nepozabna. Publika je povsem navdušeno uživala in prav redko je dandanes slišati toliko pozitivnih mnenj, kot prav na tem dogodku. Matadorjeva naveza s studijskimi podvigi s slavnimi imeni, kot sta Dubfire in Oliver Huntemann, je obrodila sadove in pričarala prav posebno vzdušje.

Napreden sistem plačevanja preko atraktivne Kurzschluss kartice, je res pozitivna stvar v nočnem življenju, saj vsak obiskovalec dobi željeno osvežitev v zelo kratkem času. Tudi čistoča na wc-ju je na evropski ravni in daje vtis kvalitetnega eventa na visoki ravni.

Vrh sladice je za zaključek dogodka prispeval Ranchie, ki postaja vse večji ljubljenec domačega terena in publike. Mladi blejski dj je s svojim setom navdušil čisto vse obiskovalce tega večera in na koncu požel res bučen aplavz in vzkrike: “We want more”. Čas ni bil naš zaveznik, saj je dogodek minil kot bi trenil. Vsekakor je bilo pestro rajanje dobro vabilo za nadaljne obiske.
Pohvale in obenem zahvale gredo organizatorjem, saj več kot očitno ni malo dela s takimi dogodki in prav je, da se v naši prestolnici ohranja elektronska kultura. Znanih obrazov elektronske estrade ni manjkalo, saj so bili prisotni skoraj vsi, ki v tem poslu kaj veljajo. Lepo da so se odzvali klicu Kurzschlussa v tako lepem številu. Kar pa je najlepše v tej zgodbi je to, da se je klub šele dodobra ogrel, zato spremljajte prihajajoče dogodke, čaka nas še veliko pustolovščin, katerega del bi radi, da postanete tudi vi!

Ta teden bo posebej pester, saj v Kurzschluss 10. decembra prihaja SIDDHARTA, ki bo nastopila ob 20. obletnici delovanja, že nasledni dan, torej 11. decembra, bodo mešalke zasedli VINAI, v podporo pa bodo priskočili Nick Karsten, TIMO G, Kosta Radman in DJ Neotic. 12. decembra bo Kurzschluss gostil ROGERJA SANCHEZA, poleg njega pa bosta nastopila še Mike Vale in Angel Anx. Priporočamo vam, da si svojo vstopnico zagotovite v predprodaji ali uradnih promotorjih Kurzschlussa.

 

%d bloggers like this: