• :
  • |

RECENZIJA: WOODLAND 2016

Ljubljana 6.7.2016
Avtor: Rok Petek
Partyinfo.si

Prišel je končno tisti čas, ko lahko malo bolj zadihamo, čutiti je ta prijetemn vpliv vročega poletja. Po dolgih in napornih dnevih, tako za tiste, ki še študirajo, kot za tiste, ki celo leto marljivo delajo, je končno tukaj tisti čas, ko si lahko malo oddahnemo in gremo na dopust. Ta prijetni oddih, ki ga v teh časih vsak izmed nas še kako potrebuje, je pravi balzam za našo dušo. Idealno se v tej vročini prilega tudi kakšen open air festival, jaz sem se tudi tokrat odločil za Woodland.

Pobeg v naravo, kjer umirimo svoje misli in se prepustimo toku, glasbe in sožitja z vsem, je več kot dobrodošlo, da vsaj za nekaj časa odložimo svoje vsakdanje skrbi. Idilična jasa sredi gozda, je bila že od nekdaj mikavna lokacija za tovrstne hedonistične užitke. Woodland ima pravzaprav svoje korenine v tistih prvih, nedolžnih privat zabavah, ki so se odvijale skrivoma in za bolj lokalno druščino. Druščina, ki je razširila dober glas v deveto vas, ki je posledično porodila idejo in tisti legendaren stavek: “Stari, kaj pa če bi mi tu enkrat en hud party nardil?”

woodland 2

Malo za hec in malo zares je iz nedolžne ideje prišel prvi Woodland in hitro širil svoj magičen vpliv širom Slovenije. Atraktivna lokacija, prijazne cene, kvaliteten line-up in bombastični light&sound efekti so le nekateri izmed atributov tega festivala, organizatorji niso nič “škrtarili” na samo kvalitetno izpeljavo dogodka. Rezultat vsega tega je posledično Woodland ponesel v sam vrh open air festivalov v Sloveniji po številu obiskovalcev.

Letos je Woodland potekal 2. julija, sobotni večer pa je favoriziral izreden line-up, lahko bi rekli, da so izbrali slovensko smetano elektronske plesne glasbe. Mike Vale, Beltek, Dj Shift, Vanillaz, Covellite, Kasnich Brothers, Dj Yoco,Sundee, Mad funker, Matt Crammer so bili udarni asi tega večera, svojega favorita pa naj si izbere vsak sam ;) Večer so popestrili tudi plesalke z svojimi izjemno-atraktivni gibi, ki dogodku dodajo še poseben čas. Ozvočenje in osvetlitev je bila nič manj kot fantastična, za samo izvedbo pa gre pohvala ekipi db Team.

woodland 4

Pokalo je po šivih, Woodland je presenetil samega sebe, nedolžna gozdna jasica gostila kar 4000 obisovalcev, napolnjena do zadnjega kotička. Stavki, ki bi lahko bili objavljeni na prvi strani časopisov brez pretiravanj je festival presegel pričakovanja in lahko ga uvrstimo kar v sam vrh slovenskih dogodkov elektronske glasbe. Posebna zahvala gre tudi ekipi EPIC EVENTS. Živ dokaz, da gostolublje, fer odnos in dobra volja dolgoročno prinaša vrhunske rezultate, katere jim sam iz srca privoščim. Woodland, hvala ti za še en enkraten spomin, čas hitro beži, ampak trenutki in spomini bodo za vedno. Se vidimo naslednjič!

FOTO: Nika Belcijan
Galerija slik(Klik TUKAJ)


%d bloggers like this: