Potopis: Hangar The First Chapter

Ljubljana 17.11.2015
Miha Ž.
Foto:Blaž Fortuna
Partyinfo.si

V soboto 14. 11. 2015 se je naša ekipa odpravila na trenutno najbolj vročo underground lokacijo v Ljubljani, v Hangar. Skrbno izbrana imena DJev so dirigirala 13 urni techno maraton. Prvo poglavje je otvoril mladi talent iz Nove Gorice, R.Bade. S svojim tech-house setom je ogrel in spravil na noge prve obiskovalce zabave.

V zraku je bila že rahla meglica. Naslednja doza techna se je imenovala “kladivo in macola”. Na oder  sta stopila Nouze in Sub Maze v vlogi b2b. Število obiskovalcev se je v Hangarju večalo iz ure v uro, prav tako tudi time table v katerem je bil zvezda večera SINISA TAMAMOVIC.

V trenutku, ko je zasedel mesto za DJ mizo je bilo silišanih ogromno žvižgov in pozitivnih krikov! Sinisa je s svojim dve in pol urnim setom spravil žurerje na strop Hangarja. Odličnih 5 ur žura se je potem spreobrnilo v groove techno vode, za tem žanrom pa je stal Headbanga Boogie, ki je tempo malce povišal.

Zjutraj so bile okrepitve poslane s strani naših sosedov hrvatov, na čelu je bila vodja Virgin Helena. Kot ste lahko slišali ob močnih udarcih techno basov in zvoku vinilk so stebri v prostoru dobili pravo trdnost. Ko smo mislili, da bo sledila pavza, je prišel vsem poznani Ranchie in zopet s svojim talentom pridobil veliko novih podpornikov na plesišču. Za njim je vajeti vzel v roke DJ Agora, ki je situacijo malce normaliziral, a kljub temu je bil na plesišču še vedno prisoten pravi techno kaos. Na koncu te delavske izmene je bil eno uro paznik zopet R. Bade, ki je s svojimi prefinjenimi frekvencami umiril celotno zadevo in dogodek pripeljal h koncu. Po celotnem plesnem maratonu, za katerim stoji organizacija It’s Underground, se je v prostoru še zmeraj čutila vsa tista energija, ki so jo ustvarili artisti in vi sami.
Se vidimo kmalu na plesišču.

%d bloggers like this: