POTOPIS: PURE Oldies Goldies / SEASON OPENING

Avtor: Rok Petek
Ljubljana, 21. 09. 2015

Ljubljana je po vročem poletju zopet prešla na svoje vsakdanje tirnice, življenje zopet teče ustaljeno in normalno. 8-urni delavnik, tečen šef, gneča na cestah, človek se kar težko navadi in prilagodi temu tempu. Odklop za vikend se zdi rešilna bilka, sploh pa je Ljubljana za takšen čas več kot odličen kraj za nore žure, povrhu vsega pa je tu tudi letošnji prvi Oldies Goldies, kje drugje kot v Cvetličarni.

1

Da nas še kako daje nostalgija in spomini na našo mladost se kaže ravno v tem dogodku, saj se vedno na ta dogodek odzovejo obiskovalci z vseh koncev. Tudi sam se namenim iz ljubljanske okolice ter z malo adrenalnina odidem malo počekirat kakšen bo sobotni super event. Pravo vzdušje je pravzaprav že na parkingu, hitro parkiram avto in kot običajno že kar kmalu najdem kakšne pivske prijatelje. Ker je čakalna vrsta še dolga, začnem žur kar na parkirišču, za otvoritev prvega oldies goldies-a pa smo celo odprli penino =)

3

Na vhod se dokaj hitro prikradem, pozdravim receptorko in čakam na vstopim na divje plesišče. Prvi vtis je pri takšnemu dogodku še kako pomemben in ravno v Cvetličarni je ta vedno pristen in veličasten. Vroče plesišče in razgreti obiskovalci so pošteno dvignili temperaturo na nivo entuziazma in ekstaze. Klub je prečudovit za kroženje naokoli, zato sem težko pri miru in sklenem poiskati svoje “party pajdaše”, ki pa jih tu ni malo in hkrati nikoli preveč.

4

Verjetno ni treba poudarjati, da so se organizatorji potrudili na vseh nivojih in vsakič znova je osvetljeno in obarvano, kot da bi bil tu za novo leto. Kriki in odmevi po klubi so fantastični. Dj Shift je vsakič znova udaril z norimi hiti in nas popeljal v zlata 90-ta in nas spomnil kako smo žurali v tistih brezskrbnih časih, tudi sam se malo prepustim glasbi in se pozabavam na nabito polnem plesišču, ki je sinonim dobre glasbe in divjega žura.

5

Ura hitro teče, ko smo prešli do tiste točke na žuru, ko se porajajo razna vprašanja kot so: Zakaj je že kar konec, DJ a bi lahko dal še en komad in seveda kje je in če gremo na after??? Šesta ura je znanilka, da je oldies goldies pri koncu, za presenečenje tega večera, pa je Shift odvrtel glasbo še zgodaj v jutro, lepa igra rečem sam pri sebi. Oldies goldies mi je dal po kar sem prišel in mislim, da bom ta teden lažje pričel z delom in vsakdanjimi obveznostmi, Cvetka hvala ti še enkrat ;)

GALERIJA SLIK

FOTO: Klemen Štular

%d bloggers like this: