Potopis: Overload Birthday celebration

CELJE, 26.02.2015
Lara Mogu
Foto:: Gašper Pintaric

V soboto 21.2.2015 je v Cele Clubu potekalo Overload rojstno dnevno praznovanje DJ Ticka in Gašperja Cajhna, kjer so poleg njiju za mešalko vrteli še Nik Denton, Brlee in Rok Tomić. Vsi smo bili že nestrpni, da lahko pričnemo plesati v odličnih ritmih Tech-housa.

Ko smo vstopili je Nik Denton že ogrel publiko in poskrbel, da so nadaljni gosti vstopili z nasmeškom na obrazu. Plesišče se je kmalu zasedlo in nasledil ga je Brlee, ki nas je napolnil s svojo pozitivno energijo in odličnimi ritmi.

Overload Birthday celebration

Potem pa sta skupaj za mešalko stopila slavljenca DjTicko in Cajhen, ki sta občinstvo čisto zdivjala in pokazala kako se pravilno praznuje rojstni dan. Ni bilo osebe, ki bi lahko stala pri miru.

Overload Birthday celebration

Za več kot odličen konec praznovanja pa je poskrbel Rok Tomić, ki nas je še bolj napolnil z deep-techvibracijami in iz nas privlekel še zadnje atome energije. Boljšega praznovanja res ne bi mogli doživeti. Žur je trajal vse do šeste ure zjutraj in domov smo se odpravili prijetno utrujeni ter zadovoljni.  Upamo na še več takšnih dogodkov v okolici Celja!

%d bloggers like this: