• :
  • |

Potopis: Oldies Goldies v AG, 30.11.2013

V soboto je slavna Ambasada Gavioli odprla vrata za še enega izmed svojih že klasičnih  Oldies Goldies dogodkov, za katerega lahko samozavestno trdimo, da so membrane zvočnega sistema celo noč pridno švicale in razplesavale ljubitelje nostalgičnega techna.

AG_Oldies Goldies_Marko Nastic_view

Na glavnem plesišču so poskrbeli za bolj dinamične in intenzivne techno obarvane ritme, na zgornjem Mezzaninu pa so dosegli konstanten donos energije s serviranjem mehkejših house in nu-disko zvokov, ki so udeležence zazibali v bolj umirjeno plesno mrzlico. Fotografije si poglejte preko galerije PartyInfo ali pa preko knjige obrazov, kjer so objavljene fotografije Dejana Hrena.

Zvočni sistem zagotovo doseže svoje optimalne zmogljivosti na sredini glavnega plesišča – če boste/ste tam preživeli večino noči, vam jutranje zvonjenje v ušesih ne uide. Tudi nam je v jutru ostala “constant-techno-background-music-in-my-head-bam-bam” podlaga. Osebno zato priporočamo lokacijo za DJ kabino in barom, kjer imate tudi enega boljših razgledov na Ambasadine gogo plesalke, ki so včeraj postregle z black & white angel opravami, in s svojo prisotnostjo poskrbele za večjo razgretost (vsaj moškega dela) publike.

Ambasada ni bila nabito polna, vendar je več prostora očitno omogočilo zvišano svobodo plesnega izražanja vseh udeležencev na plesišču. Razgreta publika je poplesavala vse naokoli, veliko pa je bilo opaziti tudi utrujenih obrazov, ki so “čamili” okoli po sofah. Oldies Goldies je postregel z zvrhano mero zvočnega ognjemeta, ki je spodbujal vztrajnostno rejvanje na najvišjem psihofizičnem nivoju vzburjenja in vztrajnosti. Ali je to dobro ali slabo, prepuščamo vsakemu posamezniku v mnenje. Glasbenega presežka v smislu občutka ljubezni, polnosti, glasbene umetnosti v Ambasadi tokrat nismo začutili, smo se pa rejverji vrnili kakšno desetletje nazaj in obujali spomine na tiste “nore in pozabljene” rejve. V soboto je bil čas za odklop in za obujanje spominov, naslednjič pa za svežino polnoletnosti in uživanja v umetninah nastopajočih maestrov.

Se vidimo 21. decembra na praznovanju polnoletnosti – 18. obletnici delovanja izolske Ambasade Gavioli. Odlična glasba in fantastičen žur sta zagotovljena. Mi gremo, pa vi?;)

Eat. Sleep. Rave. Repeat.
2.12.2013
Tanja in Jan, PartyInfo

%d bloggers like this: