Potopis: Erotična seansa na ljubljanskem gradu

Teden, ki je za nami, je bil v znamenju obilnih padavin in seveda v pričakovanju razprodanega dogodka REBORN // I AM EROTICA with JAY LUMEN. Kot glavni medijski partner dogodka smo bili zelo veseli novice, da je dogodek razprodan in da se nam obeta prava poslastica na ljubljanskem gradu. Naša ekipa se je na grad odpravila okoli polnoči in že ob prihodu je bilo zanimanje za naš promocijski avto ogromno.

Zvoki,ki so odmevali iz zvočnikov, so napovedovali hudo zabavo in počasi je bil čas, da se odpravimo v notranjost gradu. Ob vstopuje naša ekipa doživela res nenavadno topel sprejem in komaj smo se uspeli pozdraviti z vsemi. Takega sprejema prijateljev našega portala nismo pričakovali in nas je res zelo lepo presenetil.

Notranjost kluba je bila nabito polna in v zraku se je čutila energija napolnjena z ljubeznijo. Kmalu je za DJ pult stopila glavna zvezda večera – Jay Lumen, ki je odvrtel vrhunski set in vzušje je bilo res fenomenalno. Že dolgo nismo začutili take pozitivne klime. Zvoki izpod prstov Lumna so nas popeljali do raja in glasni kriki veselja so napovedovali še dolgo zabavo na najvišji ljubljanski točki. Za Lumnom je pred gramofone stopil Alex Serra in kot vedno, nas s svojim setom ni razočaral. Bila pa je prava škoda, ker se je zabava končala ‘že’ ob 5.30, saj je bil klub še vedno nabito poln in obiskovalci so bili željni zabave. Večina se je zaradi tega odločila, da se odpravimo na uraden after v F club.
Se vidimo naslednjič na zabavi I AM EROTICA.

Vabljeni k branju članaka legendarni after s klikom TUKAJ.

Medijski sponzor: Partyinfo.si

Partyinfo.si
09.11.2014

%d bloggers like this: