• :
  • |

NAKODRANI ŽUR Z RUSINJAMI

Ljubljana 19.06.206
foto: Marko Delbello Ocepek

V klub Cirkus se je vrni nabolj energični DJ-duo na svetu, Sunnery James & Ryan Marciano pa sta tokrat zažurala tudi z dolgonogimi ruskimi lepoticami in bivšim šefom gruzijskega turizma, ki so prileteli v Ljubljano prav zaradi njiju.


Ob koncu nepozabne sezone, sta se v najbolj razigrani klub v prestolnici vrnila Sunnery James & Ryan Marciano. Glasbeni in modni ikoni sta se v Cirkusu ustavila na poti med Ibizo, kjer nastopata v razvpiti Ushuai, in spektaklom Sensation White v Moskvi. V Ljubljano sta priletela že dopoldan in preživela dan v središču mesta, navdušena nad slovensko kulinariko, vini in sproščenimi ljudmi.

Mož supermanekenke Doutzen Kroes in njegov soborec, sicer svežepečeni oče, sta uživala v družbi ruskih lepotic, ki so na njun nastop v Sloveniji priletele s šefom gruzijskega festivala GEM, kjer sta nastopila lani, in se razvija v odličnega naslednika ikoničnega Kazantipa. Giorgi Sigua, ki je ena gonilnih sil turističnega razvoja črnomorske regije Anaklia, je bil tudi sam navdušen nad našo žepno prestolnico, očitno pa se res spozna na svoj posel, saj je po zabavi, skupaj z didžejema in svojimi poslovnimi partnerji iz regije, skočil tudi na obvezen afterparty.

%d bloggers like this: