• :
  • |

EKSLUZIVNI INTERVJU: CHRIS LIEBING

1. november 2013, za nekatere dan spominov na mrtve, za druge pa dan, ko se je v Ambasadi Gavioli dogodil “Stars Gathering”. V glavnih vlogah sta nastopala Adam Beyer in Chris Liebing. S svojimi seti sta dobro prepotila plesa željno občinstvo, katerega naj bi bilo po podatkih organizatorjev okrog 2.500. Plesalo in zabavalo se je celo noč. Prijatelji z DrogArta so čez noč pomagali obiskovalcem, kateri niso mogli zdržati ritma, kakršnega sta narekovala DJ-ja. Pohvalili bi organizatorja “Fetch The Vibe” za odlično izvedbo dogodka. Vsi skupaj pa že komaj pričakujemo naslednj dogodek, kateri bo  prav verjetno nekaj posebnega, saj bo Ambasada Gavioli takrat praznovala svoj 18.rojstni dan.
Preveri napovednik dogodka z klikom TUKAJ.

V nadaljevanju si preberite kratek intervju z zvezdo večera, Chrisom Liebingom, katerega je dal EKSKLUZIVNO za vaš najljubši party portal, torej Partyinfo.si.
Chris Liebing

 Partyinfo (PI): Chris, ali poslušaš še kakšno drugačno zvrst glasbe kot je techno?

Chris Liebing (CL): Pa, v bistvu poslušam skoraj vso drugo zvrst glasbe, samo techna ne.

PI: Ali imaš mogoče najljubši heavy metal band?

CL: Ne, nimam najljubšega heavy metal banda. Zelo všeč pa mi je rock band The Cure. Od trše glasbe pa so mi bili svoje čase všeč Limp Bizkit, ki so imeli zelo dobro energijo. Poslušam glasbo, ki mi je všeč. Večinoma poslušam bolj ambientalno glasbo, kot so Boards  of Canada. Sem pa tudi velik oboževalec skupine Depeche mode.

PI: Ali igraš poker?

CL: Joj, ne. Niti pravil pokra ne poznam do podrobnosti.

PI: Ali imaš kakšno domačo žival?

CL: Ne, nimam domače živali, ker sem alergičen na ptiče. Sem pa v mladosti odraščal s psi in mačkami, na katere pa danes nisem preveč navezan.

PI: Ali imaš kakšen najljuši kraj za žure?

CL: Uf, najboljši kraj za žure je tisti, kjer takrat sem… Različno, odvisno od države. Všeč so mi nekateri klubi, vendar ni vse povsem primerljivo… V Ameriki npr. so klubi tehnično zelo profesionalni, vendar tam ni razvita dobra scena.

PI: Kako vrtiš glasbo? Vinilke, cd-ji, računalnik?

CL: Prej sem vrtel glasbo z vinilnih plošč. Že od leta 2001 ali 2002 pa vrtim glasbo z računalnika. S cd-jev je nikoli nisem vrtel.

PI: Za kako številno občinstvo v povprečju vrtiš?

CL: Joj, tega pa res ne bi vedel… Po zelo grobi oceni morda kakšnih 1500.

PI: Team Partyinfo.si te je imel priložnost slišati v Zrčah, kjer si res raztural… Ali načrtuješ kaj podobnega tudi danes?

CL: Ja, spomnim se Zrškega Sonus festivala… V Zrčah je bilo zelo zabavno. Prišel sem v hotel, se malce naspal, potem pa sem šel na festival. Bil sem precej utrujen in izčrpan, čakal pa me je nastop… No, po petih minutah sem bil že čisto navdušen. Če načrtujem kaj podobnega za danes? V bistvu nikoli ne načrtujem svojih nastopov. To je tudi ena od prednosti pri miksanju glasbe z računalnika. Dokler sem vrtel z vinilk, sem točno poznal vse komade. To je bilo to, kar je bilo na voljo. Vedno si vedel, kaj lahko pričakuješ čez 5 minut… Računalnik pa mi daje veliko večjo svobodo. Lahko zavrtim npr. en komad, in če se mi zazdi, da ne spada najbolje v trenutno okolje, ga lahko mirno odrežem in zamenjam z drugim. Na zalogi pa imam res veliko glasbe. Poznam glasbo, ki jo imam. Vendar bi bilo preveč dela, če bi načrtoval, katere komade bom vrtel. Enostavno bi bilo prenaporno, tako da vedno vrtim glasbo po občutku. Tako nista niti dva seta med seboj enaka.

PI: Chris, hvala za tvoj čas in odgovore.

CL: Seveda, ni problema.
Chris Liebing

Fotografije so kot vedno, dostopne v galeriji.Klikni Tukaj.

Do naslednje zabave vam kličemo: »Sleep, eat, rave, repeat!«

Partyinfo.si
Spraševal: S.Kuhar
Foto: Kristijan Žvegelj

%d bloggers like this: