• :
  • |

Reportaža: Ministry Of Sound

12.9.2016
N.M.
Partyinfo.si

Prvi konec tedna v septembru je bil izredno pomemben za londonski klub Ministry od Sound. Obeležili so namreč 25. obletnico delovanja. Kar devet od teh petindvajsetih let je klub deloval na Ulici Gaunt, številka 103. Poleg dolgega obratovanja se lahko klub pohvali tudi s tem, da sta med drugimi tam svoj prvi londonski nastop doživela Tiesto in Armin Van Burren. Pozabiti pa ne smemo tudi na ogromen seznam rezidentov, med katerimi so Jugde Jules, Sister Bliss, Tall Paul, Sander Van Doorn in Markus Shulz. Mixmag je Ministry of Sound za Londonski klub leta razglasil kar trikrat.

Vsak rojstni dan je razlog za praznovanje, tako da je bilo ogromno praznovanje za četrt stoletja še posebno opravičeno. V petek, 2.9. sta kot headlinerki nastopili NERVO, v soboto pa Todd Terje.

V Ministry of Sound sva se odpravili polni pričakovanja. Vznemirjeni obiskovalci so že čakali v vrsti na vstop. Takoj na vhodu so nas pozdravili zvok Gavyna Mitchella, ki ga je ob polnoči nasledil Tall Paul. Na flooru 103 sta kasneje vrtela še Steve Lee in Leon Vega.

Okoli enih se je klub navidezno začel prazniti, saj so se obiskovalci iz preostalih treh floorov začeli premikati na glavni floor The Box, kjer sta ob pol dveh nastopili Nervo. Postregli sta nam z izredno zabavnim in energičnim setom, ki je bil kot nalašč za proslavljanje rojstnega dne. Zavrteli sta vse svoje največje hite, predstavili sta tudi svoj nov singel, in predvajali popularne uspešnice kot so »Trap Queen« Fetty Wapa in »Don’t Let me Down« The Chainsmokers featuring Daya.

Ko sta dvojčici Mim in Liv set zaključili, je mešalko prevzel Steve James, zabavo pa je zaprl Toumasii.

Takoj ko stopite v klub Ministry of Sound je očitno, da imajo tudi svojo glasbeno založbo, saj so DJ-ji in producenti, ki tam nastopajo, res odlični. Katerikoli floor obiščete, pa naj bosta to večja, The box in 103 ali manjša, Baby Box in The Loft, boste deležni izvrstne glasbe, ki se je ne boste mogli nasititi. Če planirate izlet v London, je Ministry of Sound obvezna izbira. Pa še na naslednjih petindvajset!

%d bloggers like this: