POTOPIS: ‘PURE’ Paolo Barbato @ Cvetličarna

20.12.2013 – Božična izvedba cvetličnih ‘goldiesov’ je postregla še z dodatno mero veselja in pozitivne naravnanosti, ki je že tako ali tako zaščitni znak hale pri Pop Tvju.

Tokrat je slavljenec Shift poskrbel za ogrevanje zabave in sexy ritmov željne množice ter mesto glavnega zabavljača večera prepustil veteranu house glasbe, ljubljencu slovenskega občinstva, Paolu Barbatu. Shift je torej prestavil v najvišjo prestavo s svojimi legendarnimi mixi zimzelenih house uspešnic, ki jih prav gotovo pozna že vsak obiskovalec Cvetličarne. In nikoli se jih ne naveličamo.

Za njim je prestavno ročico prevzel Padovčan Paolo, ki ima za seboj že 30 let hišnih izkušenj. Na začetku njegove odisejade v Cvetličarni je kazalo, kot da mu primanjkuje energije in smo se obiskovalci že skoraj ustrašili, da ga je malce načel zob časa. Očitno pa je le rabil nekaj kilometrov, da se kot stara lokomotiva ogreje in začne z vožnjo. V najboljši točki večera je spominjal na dobrega starega Paola, ki je več kot desetletje nazaj razplesaval rejverje po Ambasadah in Lipah.

Paolo Barbato @ Ambasada Gavioli (Izola-Slo) 2.9.2000

Zaključek potopisov iz Pure Oldies Goldies v Cvetličarni postaja mogoče že malce dolgočasen, toda ne morem pomagati, če se pa resnično dogajajo lepe stvari na teh partijih. Se vidimo na naslednjem ;)

Partyinfo.si
Avtor: Aljaž Lazar
21.12.2013
Te zanimajo najnovejše fotke z različnih eventov? Klikni TUKAJ.
Ne veš, kje se ta vikend dogaja? Klikni TUKAJ in izvedel boš prav vse.
Si DJ in te zanima, kaj je novega v svetu elektronike? Klikni TUKAJ in bodi na tekočem.

%d bloggers like this: