• :
  • |

Prihaja festival Kurzschluss

Ljubljana 14.11.2018

Festival Kurzschluss prihaja v najbolj tradicionalnem in razposajenem času leta. Mesec november bo še posebej praznično vesel. V Ljubljano namreč prihajajo mojstri mešalnih miz in osvajalci evropskih festivalov. Ustvarjalna ekipa Kurzschlussa na Gospodarskem razstavišču napoveduje dolg večer in zabavo do prvih jutranjih žarkov svetlobe, seveda v popolnem klubskem ozračju. Spremljajte #Kurzschluss na vseh družbenih omrežjih. Vstopnice s parter in VIP ponudbo že na prodajnih mestih Eventim.si.

Cocoon s Svenom Väthom na čelu 16.11.2018

Kurzchluss tokrat gosti samega očeta elektronske glasbe, vizionarja, ki je leta 1981 v Frankfurtu začel svetovno techno revolucijo. Sven Väth je legenda svojega časa in headliner serije dogodkov Cocoon, ki domujejo v enem izmed najbolj priznanih nočnih prizorišč na svetu, ibiškem klubu Pacha. V 19. sezoni še vedno vsako poletje navdihne več kot 80.000 obiskovalcev. Pridružila se mu bosta tudi Fabe in Johannes Volk. Člana Svenove družine Cocoon Recordings, ki svojo vizijo širi čez 5 kontinentov v 30 različnih držav. Najbolj karizmatičen DJ svoje generacije ima za sabo neverjetnih 35 let kariere. Še vedno vitalen, profesionalen in skrajno nepredvidljiv. Noč v njegovi družbi bo zagotovo pod visoko napetostjo.

⚡Vstopnice lahko kupite tukaj:⚡
https://goo.gl/cm3a2N

Največji hiti in sveži singli:
The Sound of the 17th Season / 2017
The Sound of the 18th Season / 2018

Line Up:
Sven Väth
FABE
Johannes Volk

Cocoon na spletu:
WWW: http://www.cocoon.net
FB:https://www.facebook.com/COCOON.OFFICIAL/
IG: http://www.instagram.com/svenvaeth_official
TW: www.twitter.com/svenvaeth
RA: www.residentadvisor.net/dj/svenvath

Zato ker imamo v naši državi ogromno talenta, so se na Kurzschlusu letos odločili, da naredijo  še en dodaten slovenski support oder . Začnejo že ta petek s prvimi štirimi talenti. Dragi obiskovalci Kurzschlussa, predstavljamo vam timeline za Second Stage! Z nami bodo Barbs, Ally, AFEKT aka Dj Splif in Matt Cubero!

Starostna meja za dogodek je 16+. Mladoletnim osebam nad 16 let, vstop na dogodek brez podpisane izjave o odgovornosti in brez spremstva staršev/skrbnikov ni dovoljen.

%d bloggers like this: