• :
  • |

POPPERS-RUSH

V naši spletni trgovini najdete 8 svetovno najpopularnejših in najkvalitetnejših poppers peppers arom:

– 4 posebej izbrane male stekleničke (10 ml),

– 4 posebej izbrane velike stekleničke (24 ml).

Vse poppers arome so originalne in uvožene iz Amerike. Bistvena razlika med ameriškimi in evropskimi poppers – i je v jakosti arome. Ameriške arome so močnejše in počasneje hlapijo.

Na slovenskem tržišču se prodajajo večinoma arome proizvedene v Evropi, ki so bistveno slabše od teh, ki jih ponujamo v naši spletni trgovini. Prepoznali jih boste po višjem zaščitnem pokrovčku, ki ga lahko odprete le s pritiskom navzdol.

POPPERS PEPPERS RUSH:

Z več kot deset milijoni prodanih stekleničk po celem svetu je poppers peppers RUSH Liquid Incense številka 1 med vsemi poppers – i.

Poppers peppers RUSH Liquid Incense je edinstven preparat (pripomoček) za povečanje spolnega poželenja, podaljšanje spolnega odnosa ter povečanje intenzivnosti orgazma. Poppers je namenjen tako moškim kot ženskam. Izkušnje uporabnikov/uporabnic poppers – a so izjemno pozitivne zaradi originalne formule, ki vsebuje zelo potentne ter stimulativne sestavine. Način uporabe poppers – a: Odvijte pokrovček, postavite stekleničko poppers – a v prostor v katerem želite pričarati erotično atmosfero. Hlapi poppers – a bodo postopoma izpolnili cel prostor. Po končani uporabi pokrovček poppers – a privijte nazaj. Vsebino stekleničke ne inhalirajte.

Poppers peppers RUSH Liquid Incense je najbolj komercialno priznana blagovna znamka med vsemi poppers – i. Poznana tudi pod imeni : poppers rush – popers rush – popprs poprs rush – peppers pepers pepprs peprs popr rush – erotična seks sex aroma rush.

Stekleničke poppers – a so zaprte z ekskluzivno Power-Pak Pellet tehnologijo, ki preprečuje hlapenje vsebine iz nje.

Poppers peppers RUSH Liquid Incense je tako dober, da so ga nekateri poskušali kopirati. Zunanjo obliko jim je sicer približno uspelo, same vsebine pa ne. Ta je edinstvena temu poppers – u in je ni mogoče kopirati.

Na črnem trgu se pojavlja vse več ponaredkov poppers peppers RUSH – A, ki so lahko izredno škodljivi za vaše zdravje.

Dragi kupci za lažjo prepoznavnost originalne arome poppers peppers RUSH Liquid Incense si oglejte levo na zgornji sliki original poppers, in na spodnji sliki nekaj tipičnih ponaredkov poppers – a.

%d bloggers like this: